TurkNet GigaFiber hız limiti

OkanKarali0053

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Grafik
Merhaba arkadaşlar, telefon ile bağlanınca 5G modern kısmına Speedtest 200-300 Mbps oluyor iyi güzel ama PC kablo ile bağlanınca 95 Mbps kalıyor yukari çıkmıyor. Sizce nedir sorun? Windows 11 kullanıyorum internet kablom ise alfais 4216 CAT6 kullanıyorum?

Merhaba arkadaşlar, telefon ile bağlanınca 5G modern kısmına Speedtest 200-300 Mbps oluyor iyi güzel ama PC kablo ile bağlanınca 95 Mbps kalıyor yukari çıkmıyor. Sizce nedir sorun? Windows 11 kullanıyorum internet kablom ise alfais 4216 CAT6 kullanıyorum?
Bazı ethernet kartları 100 mbps kadar hızı destekliyor belki ondandır.

Bazı ethernet kartları 100 mbps kadar hızı destekliyor belki ondandır.
Asrock b450m Steel Legend anakart kullaniyorum destekliyor görünüyor monster laptopuma taktim kabloyu bağlanti hizi 1000/1000 mbps gösteriyor ama pc takdiğimda 100/100 gösteriyor.

Merhaba, aldığınız hız değerleri ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? Uzmanımız kontrol ederek sorunu çözümleyecektir 🙏

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı