TurkNet GigaFiber hizmetini ne zaman alabileceğim?

Zaten kullandığım için söylüyorum.

Deneyimlemek mi? Bence sen yanlış kişiyle aşık atıyorsun. 7 yıldır TurkNet kullanan birisiyim ben yıl 5 ADSL, 2 yıl da VDSL ve şimdi de fiberneti kullanmaktayım bir şeyleri eleştiricem diye kıvırtmayın, sorun bütün servis sağlayacılarında oluyor ben en sorunsuz TurkNet'ten destek alıyorum o yüzden karşındaki adamın önce yazdığını oku bir şeyleri direteceksen de elinde bir kanıt olsun. Bir şeyleri kullanacak insanlarında akıllarında saçma sapan soru işaretleri bırakıyorsunuz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, hep iyi internetimin olmasını istemiştim. Ve yaklaşık 8 ay önce TurkNet'in Esenler'de GigaFiber çalışması yaptığını öğrendim. O zamanlar sorduğumda bölgem proje alanına dahil değildi. Çok zorlamak istemedim ve bir gün gene vasat internetim yüzünden sinirim bozuldu bende belki gelişme olmuştur diye tekrar sorayım dedim. Bu sefer daha ayrıntılı baktım ve 50 metre yakınımda GigaFiber hizmetinin mevcut olduğunu öğrendim. Tekrar sorduğumda ise muhtemelen son 3 yıldır aldığım en mutlu edici cevaplardan birini aldım. Oturduğum bölge 2022 planlamalarına eklenmişti. Sırada beklemek vardı. Yaklaşık 2 ay bekledim ve dün kahvaltı yapmak için yemek hazırlıyordum. Camda bir tane çalışan gördüm merdivene tırmanmış apartmanın dışına delikler açıyordu ve o deliklere çengel tarzı bir şey takıyordu. Bende başka bir şeydir deyip takmamıştım. Sonra o çalışan kişi apartmanın içine girmişti ve sanırsam fiber dolabı için duvara 4 tane delik açıp dübel takmıştı. Bugünde gene aynı kıyafeti giyen başka bir çalışan karmaşık siyah kabloları o çengelden geçiriyordu. Giriş katta olduğum için kablonun apartmanın girişine gittiğini görebiliyordum ve tahminimce apartmanın içine de o kablolardan bırakmışlar. Yarın uyanınca gidip kablolara bakacağım muhtemelen fiber kablo. Diğer forumlarda okuduğuma göre bazı arkadaşlar çok beklemiş bazıları daha az. Galiba şimdi fiber kutusunu koymaları gerekiyor. Tam bir bilgim olmadığı için sormak istedim. Bundan sonra ne olacak, ne yapmam gerekiyor? Yarın gelişmeleri yazacağım belki bir arkadaş açtığım konuya denk gelir yardımcı olurum. Uzattığım için kusuruma bakmayın çok heyecanlı olunca saçmalıyorum. İyi akşamlar.😁😁

Hocam kutu takıldı mı ne durumdasınız?
 
Selam,

Esenler/Nenehatuna GigaFiber geldi yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum, TurkNet'li isen hemen aktivasyonu yapıp kullanmaya başlıyorsun değilsen birkaç işlemden sonra üyeliğin başlıyor, fiber kablolamayı ekip bina içinden delerek yapıyorlar kapı girişindeki siyah kutuya kadar, sahadaki dolablardan çekilen kablolar öyle basit kötü değil sağlam ve kaliteli süreci bende takip eden biri olarak TurkNet işin hakkını vermiş, ayrıca bina içine çekilen fiberglas kablolama ise kesinlikle bina dışından bakır kablolama şeklinde yapılmıyor, bina içindeki cahil kesime durumu anlatana kadar canım çıktı :) işlem bittikten sonra gayet memnunum sıfır gecikme mükemmel tepkime.

Harika hız
 
Hiç sorun yaşadınız mı hocam?

Hayır, şu anlık herhangi bir sorun yaşamadım.

1647602219022.png


Hız değerleri hep stabil hiç akşamları kopma veya hız düşme gibi problemler yaşamadım.
 

Geri
Yukarı