TurkNet GigaFiber için modem önerisi

Bütçe
4.000 TL
Donanım olarak yüksek olması çoklu Wi-Fi bağlantılarında mı iyidir, benim de şu an GigaFiber randevu aldım Keenetic Hero'ya da ASUS routerlardan bakıyorum. Ben sadece kablolu kullanıyorum interneti, Wi-Fi açık değil gerekli zamanlarda açıyorum.

TurkNet verdiği modem ücresizmiş sanırım bu doğru mudur, ve Bufferbloat ayarı var mıdır verdikleri modemde, açıkçası onların modemi deneyip memnun kalmaz isem bende yeni kaliteli bir router sipariş geçmeyi düşünüyorum.

İşlemci gücü yüksek hızlarda iyi olusa daha stabil bir internet deneyimi elde edersin.

İşlemci gücü yüksek hızlarda iyi olusa daha stabil bir internet deneyimi elde edersin.
Öneriniz varmı, şuan randevu işlemleri hallediyorum, önerdiğiniz ürün varmı kaliteli. Keenetic Hero düşündüm, Asus routerlar daha iyi bufferbloat sonucu veriyor dendi. Düşük gecikme önemli benim için competitive oyunlar için bir sağlam router almak istiyorum.

Öneriniz var mı, şu an randevu işlemleri hallediyorum, önerdiğiniz ürün var mı kaliteli. Keenetic Hero düşündüm, ASUS routerlar daha iyi Bufferbloat sonucu veriyor dendi. Düşük gecikme önemli benim için competitive oyunlar için bir sağlam router almak istiyorum.

MR90X almanı öneririm ama OpenWrt kurup SQM ile bufferbloadın varsa onu azalt Hero routerın bu işlem için işlemcisi yetmez.

MR90X almanı öneririm ama OpenWrt kurup SQM ile bufferbloadın varsa onu azalt Hero routerın bu işlem için işlemcisi yetmez.
Açıkçası bu OpenWrt kullanmadım, çok uğraştırır mı bilmiyorum. Asusun Routerlarından daha mı etkili bu bufferbloat sonuçları SQM ile OpenWrt de.

Keenetic Hopper pişman etmez. Tenda V12 bile tam performans verir. Aşırı pahalı modem almana gerek yok. Zaten modem verecek sana TurkNet.

Keneetic hopper yeni çıkan routerını aldım, GigaFiber için verdiklerini kullanmıyorum daha 2 gün oldu bağlatalı. İade etme şansım var açıkçası test de etmedim verdiklerini arayüzü çok basit oraya baktım sadece. IntelliQoS için aldım Keenetic'i, fakat açınca a+ alamıyorum çok fazla düşürmeme rağmen uploadı. Kapalı iken waweformda, a da tüm tikler okeyli oluyor. Bilemedim açıkçası kablolu kullanıyorum Wi-Fi açık değil açacağım tabii omni DSL'den alışkanlık Wi-Fi açınca net yavaşlıyordu. Sizce gerekli mi aralarında ping testi yaptım 1-2 ms fark oldu belki anlık testdendir.

@NYTMARE

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı