TurkNet GigaFiber iyi mi?

fettahugz

Femtopat
Daha fazla  
Selam millet,

TurkNet'in forumunda birkaç şey sordum ama cevap gelmedi. Ailem için müstakil bir yer düşünüyoruz ve GigaFiber altyapısı ile ilgili kafamda birkaç soru var:

1. Diyelim ki sadece ben başvurdum, altyapıyı çekmek için tek başvuru yeterli oluyor mu, yoksa mahalleden birden fazla kişinin başvurması mı lazım?

2. Eğer bulunduğum yerde saha dolabı eskiyse ya da hiç yoksa, TurkNet bunu kendisi mi hallediyor?

3. Altyapıyı bağlattıktan sonra modem sadece bağlanan eve mi hediye ediliyor, yoksa farklı bir durum mu var?

Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!

Tek başvuru yeterli olmuyor maalesef, yoğun talep gerekiyor. Turknet gigafiber için binanıza kutu getiriyor ve o kutudan direkt eve kablo çekiyor. Modem ücreti alınmıyor kullanıma tahsis veriliyor, yani siz turknet abonesi olduğunuz sürece modem sizin. Son olarak gigafiber büyük bir olay, mükemmel bir hizmet.

1. Alt yapı için tek başvuru yeterli değil, aynı şekilde mahalleden en az 40-50 kişiden tek tek başvuru yaptırmıştım sonrasında çalışma başlandı geldi tabi bu öyle 1 2 haftalık bir süreç değil uzun sürüyor.

2.GigaFiber Turknete ait farklı bir altyapıda olduğundan onlar hallediyor.

3.Kim Turknete geçerse ona gelir modem normal olarak.

Gigafiber altyapılı olduğu sürece Türknet hem ücret hem download hem de upload olarak iyi.

Tek başvuru yeterli olmuyor maalesef, yoğun talep gerekiyor. Turknet gigafiber için binanıza kutu getiriyor ve o kutudan direkt eve kablo çekiyor. Modem ücreti alınmıyor kullanıma tahsis veriliyor, yani siz turknet abonesi olduğunuz sürece modem sizin.
Mesela ne kadar yoğun talep. Ailecek başvursak ya da 5-10 kişi başvursak olur mu?

1. altyapı için tek başvuru yeterli değil, aynı şekilde mahalleden en az 40-50 kişiden tek tek başvuru yaptırmıştım sonrasında çalışma başlandı geldi tabii bu öyle 1 2 haftalık bir süreç değil uzun sürüyor.

2.GigaFiber TurkNet'e ait farklı bir altyapıda olduğundan onlar hallediyor.

3.kim TurkNet'e geçerse ona gelir modem normal olarak.

GigaFiber altyapılı olduğu sürece TurkNet hem ücret hem download hem de upload olarak iyi.

Hocam ama kurulum ücreti alınıyor mu bir de 2.500 TL modem hediyesi varmış bu arada siteden baktığımda kampanya son gün 31 Ekim 2024 diyor yani geçti galiba.

Hocam ama kurulum ücreti alınıyor mu bir de 2.500 TL modem hediyesi varmış bu arada siteden baktığımda kampanya son gün 31 Ekim 2024 diyor yani geçti galiba.
Hocam benim bildiğim ve diğer ISSlerde olan ilk bağlantı yapıldığında ilk ayki fatura normalinden biraz fazla olabiliyor kurulum vesaire olaylarından. Ama kampanya detaylarında ne yazıyorsa odur. Müşteri hizmetlerine sormanız daha mantıklı.

Hocam benim bildiğim ve diğer ISS'lerde olan ilk bağlantı yapıldığında ilk ayki fatura normalinden biraz fazla olabiliyor kurulum vesaire olaylarından. Ama kampanya detaylarında ne yazıyorsa odur. Müşteri hizmetlerine sormanız daha mantıklı.

Hocam ulaşmaya çalıştım ama sadece abonelere özel iletişim.

Mesela ne kadar yoğun talep. Ailecek başvursak ya da 5-10 kişi başvursak olur mu?
Yetmez, mahalle olarak olması gerekiyor sanırım.

Kurulum ücreti alıyor ama 12 ay taksite bölüyor her ay faturanıza artı olarak yansıyor.

Hocam ulaşmaya çalıştım ama sadece abonelere özel iletişim.
Kurulum ücreti alıyor ama 12 ay taksite bölüyor her ay faturanıza artı olarak yansıyor.

Yetmez, mahalle olarak olması gerekiyor sanırım.

Hocam işte o zor mahalleyi toplamak mesela muhtar herkesten tek tek istese iyi olur ama o olur mu bilmiyorum en önemlisi bu teklifi kabul eder mi muhtar ve mahalleli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı