TurkNet güzel mi?

Yapa altyapısı varsa pek sorun çıkmıyor aslında. Sizinki yapa mıydı? Öyleyse bayağı şansızlık olmuş.

Benimki YAPA imiş. Müşteri hizmetlerini ilk defa aradığımda böyle dediler. Müşteri hizmetleri TurkNet YAPA altyapısına sahipmiş, 35 Mbps internet kullanıyormuş. Sizin YAPA altyapınız var bir de 100 Mbps internet alacaksınız, ohooo düşünemiyorum diyor. :D Çok güldüm.

Onu bilmiyorum da Millenicom'un internet sitesine girmeyi bırakın engelleyin. İnternetinizi kullanan kimse girmesin. Gördüğüm en kötü firma.

Ben Millenicom kullanıyorum hiçbir sıkıntım yok şu an 3 4 ay önce vardı hepsi düzeldi inşallah taahhut bitene kadar böyle devam eder.

Ben 4-5 aydır altyapısı çokta iyi olmayan bir yerde kullanıyorum. İlk haftalarda çok kez ping sorunu ve bağlantı kesilmesi oldu fakat bir süre sonra düzeldi ve rahat bir şekilde kullanıyorum problemsiz.

Ben Millenicom kullanıyorum hiçbir sıkıntım yok şu an 3 4 ay önce vardı hepsi düzeldi inşallah taahhut bitene kadar böyle devam eder.
İnternetim olsa yorum yaparım da 1 haftadır ekip gönderecekler. İptal ettim parasını verdim 100 liraya Türk Telekom bağlattım 1 saatte gelip yaptılar. Gelen ekiplerden rica ettim kontrol sağlamaları için. Benim adıma herhangi bir teknik veya arıza tespit ekibi görevlendirilmemiş. 1 haftadır bana yalan söylüyorlar. Güya bir de VIP ekip varmış. Kimse aramadı. Size ulaşılamamış falan diyorlar külliyen yalan saat kaçta aramış öğrenebilir miyim diyorum bu bilgi bizde yok beyefendi diyor. Ekibinin kaçta aradığını söyleyemiyormuş. Normal bir birime bağlanınca hemen telefon açılıyor. İptal etmek istiyorum deyince yarım saat bekletiyor. Güya uzman olan birisine aktarıyor. O da internetini kapattırmamak için itilaf devletlerinin Yunanistan'a söylediği yalanlar gibi yalanlar söylüyor. Israr edersen konuşma tarzı bir anda sertleşiyor ve talebinizi aldım 24 saat içerisinde internet hizmetiniz sonlandırılıp tarafınıza bilgi sağlanacaktır diye tersliyor. Müşteri kaybediyorsun da kendi hatan kardeşim bin bir türlü yalan söylüyorsun tutmak için müşteriyi internet yok. Ondan dolayı uzak durun sahtekar bunlar. Müşteri hizmetleri var diye millet inanıyor bunlara sürekli modem kurulumu yaptırıyorlar. Denemediğim modem mahallede çalmadığım kapı kalmadı hiçbir modemle internet gelmiyor. "Uzmana" bağlıyorlar o da modem kurulumu yaptırıyor. Diyor ki modeminiz çipli. Diyorum Keenetic'le yaptım onunla da olmadı. Yanlış yapmışsınızdır diyor. Kontrol edelim diyorum doğru ama internet niye gelmedi falan saçmalıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı