TurkNet hız düşmesi oluyor

Aydın85

Kilopat
Daha fazla  
50 Mbit download / 15 Mbit upload hızım olduğu söyleniyor.(100 Mbit parası veriyoruz bu arada)
Her gün destek kaydı oluşturmaktan ben usandım, yalan konuşmaktan siz usanmadınız.
Günün belirli saatlerinde bilinçli olarak bağlantılar değiştiriliyor arkadaşlar.
Buraya sabah, öğle, akşam her gün konu açıp her gün görselleri yükleyeceğim ki bu şaklabanlığa bir son verelim artık.
Bir de altyapı modeminizde sıkıntı falan demiyorlar mı çıldıracağım.
Tersini iddia eden bütün TurkNet personelini evime davet ediyorum. Allah canımı alsın yol paranıza kadar ben karşılayacağım.
Görselleri aşağıya bırakıyorum buyurun bu rezilliği siz de görün yeter artık.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    207,5 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleyen: Moderatör:
Bulunduğunuz konumda ötürü altyapınızın destek verdiği internet hızını sorguladınız mı veya kablosuz kullanmaktan kaynaklı bir sorun olabilir mi?

Bulunduğunuz konumda ötürü altyapınızın destek verdiği internet hızını sorguladınızmı veya kablosuz kullanmaktan kaynaklı bir sorun olabilir mi?
Kablosuz kullanmıyorum bilgisayar modeme ethernet ile bağlı, telefon dahil tek bilgisayar hariç başka hiçbir alet modeme bağlı değil. Türknet 70mbit bağlantıyı sorunsuz bana aktarabileceğini kendisi söylüyor. Bıraksınlar artık bu altyapı muhabbetini kardeşim ya. Sabah sorunsuz olan altyapı, bağlantı öğlen olunca mı bozuluyor arkadaş ya. Sabah öğlen akşam buraya değerleri atacağım gün be gün...Yalancı kardeşim bunlar ne altyapısı ne modemi

Ayrıca konu başlığımı düzenleyen arkadaşa sesleniyorum , hız düşmesi olmuyor hız bilerek düşürülüyor ! Bunu size ispat edeceğim ..

50 Mbit download / 15 Mbit upload hızım olduğu söyleniyor.(100 Mbit parası veriyoruz bu arada)
Her gün destek kaydı oluşturmaktan ben usandım, yalan konuşmaktan siz usanmadınız.
Günün belirli saatlerinde bilinçli olarak bağlantılar değiştiriliyor arkadaşlar.
Buraya sabah, öğle, akşam her gün konu açıp her gün görselleri yükleyeceğim ki bu şaklabanlığa bir son verelim artık.
Tersini iddia eden bütün TurkNet personelini evime davet ediyorum. Allah canımı alsın yol paranıza kadar ben karşılayacağım.
Merhaba, destek kaydı numaranızı gönderir misiniz? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim 🙏

Kablosuz kullanmıyorum bilgisayar modeme Ethernet ile bağlı, telefon dahil tek bilgisayar hariç başka hiçbir alet modeme bağlı değil. TurkNet 70Mbit altyapıyı sorunsuz bana aktarabileceğini kendisi söylüyor. Bıraksınlar artık bu altyapı muhabbetini kardeşim ya. Sabah sorunsuz olan altyapı, bağlantı öğlen olunca mı bozuluyor arkadaş ya. Sabah öğlen akşam buraya değerleri atacağım gün be gün...Yalancı kardeşim bunlar ne altyapısı ne modemi

Altyapı muhabetti boş bir muhabet değil , altyapınızı sorgulamadan internet aldıysanız bu sizin suçunuz İstanbul Çekmeköy ile Diyarbakır diclenin altyapısının aynı olmasının mümkünatı yok. zaten bu siteler size tam net bir cevap vermezler lakin alabileceğiniz internet hızına yakın bir hız verirler eğer size 100 MB interneti sabah sağlıyorlarsa akşamda sağlamaları gerekirki o müşteri hizmetlerinin sorunu.

Merhaba, destek kaydı numaranızı gönderir misiniz? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim 🙏
69464945

Altyapı muhabetti boş bir muhabet değil , altyapınızı sorgulamadan internet aldıysanız bu sizin suçunuz İstanbul Çekmeköy ile Diyarbakır diclenin altyapısının aynı olmasının mümkünatı yok. zaten bu siteler size tam net bir cevap vermezler lakin alabileceğiniz internet hızına yakın bir hız verirler eğer size 100 MB interneti sabah sağlıyorlarsa akşamda sağlamaları gerekirki o müşteri hizmetlerinin sorunu.
Zaten problem orada başlıyor günün belirli vakitlerinde sorunsuz gelen bağlantı günün belirli vakitlerinde yarı yarıya hatta daha altına sabitleniyor. Ayrıca yukarıda belirttiğim gibi 70mbiti sorunsuz kullanabileceğimi kendileri söylüyor.Ki ben işimi garantiye almışım 50mbit hız almışım ne yapalım 128K ile mi bağlanalım ?

69464945

Zaten problem orada başlıyor günün belirli vakitlerinde sorunsuz gelen bağlantı günün belirli vakitlerinde yarı yarıya hatta daha altına sabitleniyor. Ayrıca yukarıda belirttiğim gibi 70mbiti sorunsuz kullanabileceğimi kendileri söylüyor.Ki ben işimi garantiye almışım 50mbit hız almışım ne yapalım 128K ile mi bağlanalım ?
Aydın Bey, kontrol ettiğimde bugün yapılan görüşmede tanımsal güncelleme yapılarak sorunun giderildiği teyit edilmiş ama şu anda hız testi yaparak tekrar kontrol eder misiniz?

Aydın Bey, kontrol ettiğimde bugün yapılan görüşmede tanımsal güncelleme yapılarak sorunun giderildiği teyit edilmiş ama şu anda hız testi yaparak tekrar kontrol eder misiniz?
Ekranın sağ alt köşesinden saati kontrol edebilirsiniz evet görüldüğü gibi sorunu çözdü arkadaşlar..

Dosya Ekleri

• fdsfds.png
    fdsfds.png
    204,5 KB · Görüntüleme: 46
Bende az önce Türk Telekom müşteri hizmetleri ile konuştum fiber ama çok yavaş güçlü sistem alacağım bu ay korkuyorum resmen bu internet hızıyla.

Bende az önce Türk Telekom müşteri hizmetleri ile konuştum fiber ama çok yavaş güçlü sistem alacağım bu ay korkuyorum resmen bu internet hızıyla.
Bilerek düşürüyolar bilerek. Bakın görsellere upload değeri 4,9 u geçmiyor download 25 in üstünü görmüyor resmen sabitlenmiş hat değerleri bu değerlere..
Bahsettikleri tanımsal değerlerde bunlar zaten..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı