hacker_127
Kilopat
Markası Samsung evo mudur? Bu marka modeld3 çok fazla çünkü bu sorun
Markası Samsung EVO mudur? Bu marka modeld3 çok fazla çünkü bu sorun.
Fatura ve kopyalama hızını gösterir bir ekran görüntüsünün çıktısını iade için kullanabilirsiniz, ben öyle yapmıştım, sorunsuz iade oldu.870 EVO SATA 500GB.
Fatura ve kopyalama hızını gösterir bir ekran görüntüsünün çıktısını iade için kullanabilirsiniz, ben öyle yapmıştım, sorunsuz iade oldu.
Evet sorunu tespit etmiş olduk en azından, geçmiş olsun, illa oluyor masraflar bitmiyor, umarım iyi çalışan bir ssd bulabilirsiniz.Bir bilgisayarcıdan almıştım hazır sistem olarak orijinal değil sanırım emin olamadım. Kutusu benziyordu yine de birebir değildi başka bir marka adı yazıyordu. Ama gerçek mi bilemem faturası yok. Ve kutu m2.SSD kutusuydu yani yanlış kutu göndermiş olma olasılığı var.
artık bu diski bir 2 sonrasında yedek disk olarak kullanacağımEvet sorunu tespit etmiş olduk en azından, geçmiş olsun, illa oluyor masraflar bitmiyor, umarım iyi çalışan bir ssd bulabilirsiniz.
Artık bu diski bir 2 sonrasında yedek disk olarak kullanacağım
Teşekkürler.Evet , geçmiş olsun, umarım değiştirince keyifle kullanırsınız.
Evet, geçmiş olsun, umarım değiştirince keyifle kullanırsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.