TurkNet indirme hızı 0'a düşüyor

Fatura ve kopyalama hızını gösterir bir ekran görüntüsünün çıktısını iade için kullanabilirsiniz, ben öyle yapmıştım, sorunsuz iade oldu.

Bir bilgisayarcıdan almıştım hazır sistem olarak orijinal değil sanırım emin olamadım. Kutusu benziyordu yine de birebir değildi başka bir marka adı yazıyordu. Ama gerçek mi bilemem faturası yok. Ve kutu m2.SSD kutusuydu yani yanlış kutu göndermiş olma olasılığı var.

Bir bilgisayarcıdan almıştım hazır sistem olarak orijinal değil sanırım emin olamadım. Kutusu benziyordu yine de birebir değildi başka bir marka adı yazıyordu. Ama gerçek mi bilemem faturası yok. Ve kutu m2.SSD kutusuydu yani yanlış kutu göndermiş olma olasılığı var.
Evet sorunu tespit etmiş olduk en azından, geçmiş olsun, illa oluyor masraflar bitmiyor, umarım iyi çalışan bir ssd bulabilirsiniz.

Evet sorunu tespit etmiş olduk en azından, geçmiş olsun, illa oluyor masraflar bitmiyor, umarım iyi çalışan bir ssd bulabilirsiniz.
artık bu diski bir 2 sonrasında yedek disk olarak kullanacağım

Artık bu diski bir 2 sonrasında yedek disk olarak kullanacağım

M.2 SSD ALACAĞIM inşallah.

Güncelleme yapmak istiyorum SSD sahte çıktı sorun TürkNet ile alakalı değil.

Son düzenleme:

Merhaba, dişe dokunur bir bunu görebildim en uygun.

Benim tüm kasamdan daha pahalı bir parça bu, neden ihtiyaç duyuyorsunuz peki, 256 veya 128 GB sistem için , başka büyük bir HDD'yi de depolama oyun vs için kullanmak daha mantıklı duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı