TurkNet GigaFiber indirme hızı 0'a düşüyor

Ben de zaman zaman benzer sorunla karşılaşıyorum. Bu oyunun diskinize yükleme hızı, dosyaların güncelleme şekli ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Mesela Valorant güncellenirken 200Mbps üstünü görmüyorum. Steam'de disk hızım desteklemediği için 720Mbps üstünü göremiyrum fakat hız değerlerim aynı. Zaman zaman da yükleme hızı 0'a düşüp devam edebiliyor. Galiba bu bir sorun değil.

Hocam disk hızı yetişiyor mu falan onu nasıl anlayabilirim SSD'im Goodram 2000 1600'luk olan.

Hocam disk hızı yetişiyor mu falan onu nasıl anlayabilirim SSD'im Goodram 2000 1600'luk olan.

CrystalDiskMark uygulamasıyla hız testi yapabilirsin. 2000 ise rahatlıkla 1000 MB yazım yapabilir. Geriye sadece oyun platformunun hız desteği kalıyor. Platformlar 1000MBPS'i o anlık karşılayamıyor olabilir.

CrystalDiskMark uygulamasıyla hız testi yapabilirsin. 2000 ise rahatlıkla 1000 MB yazım yapabilir. Geriye sadece oyun platformunun hız desteği kalıyor. Platformlar 1000MBPS'i o anlık karşılayamıyor olabilir.

Hocm şöyle oluyor Crytal dismakrta 2000 gösteriyor lakin Steam'de indirirken 103 mb/s kadarcikiyor indirme hızı sonra bir anda düşüyor kasa fan sesleride kesiliyor 4 5 saniye durduktan sonra 0 MB'da yavas yavastekraryukseliyor

Hocm şöyle oluyor Crytal dismakrta 2000 gösteriyor lakin Steam'de indirirken 103 mb/s kadarcikiyor indirme hızı sonra bir anda düşüyor kasa fan sesleride kesiliyor 4 5 saniye durduktan sonra 0 MB'da yavas yavastekraryukseliyor
Complete Internet Repair eğer bilgisayardan kaynaklanan bir internet sorunu varsa bu program ile çözülebilir. Eğer sorun devam ederse bilgisayarınızla ilgili bir problem olabilir. İndirme sırasında işlemci ve ssd sıcaklığını da takip etmeyi deneyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı