TurkNet indirme hızı düşük

Makaleler
5
Yer
𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣
Bugün TurkNet'e geçişim sağlandı. 100Mbps'lik VDSL paket aldık ancak ara ara kontrol ettiğimde indirme hızları 16-25-35 arasında gidip geliyor. Yükleme hızı ise normal, 6-7-8 civarı. İndirme hızı yeni geçtiğimiz için mi böyle, sonradan düzelir mi bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün TurkNet'e geçişim sağlandı. 100Mbps'lik VDSL paket aldık ancak ara ara kontrol ettiğimde indirme hızları 16-25-35 arasında gidip geliyor. Yükleme hızı ise normal, 6-7-8 civarı. İndirme hızı yeni geçtiğimiz için mi böyle, sonradan düzelir mi bilgisi olan var mı?
Bende de aynı problem vardı Türk Telekom geldi yanlış port'a takmışlar galiba kabloyu ondan dolayıymış.

Yoğunluk ve altyapıya göre anlık indirme hızınız sınırlanıyordur. Ben fiber 200 Mbps abonesiyim. 25 MB/S değeri çok rahat görüyorum. XDSL altyapısı olsaydı her şeyden etkilenir ve o hızları alamazdım muhtemelen.
100mbps'lik paket 20 ila 50 arası seyrediyor üzerine çıkmıyor.

TürkNet Online İşlemler'den şikayet talebi oluşturdum aynı gün döndüler. Arayan kişi internet hızımın 80mbps civarı seyrettiğini ve normal olduğunu söyledi ancak yine de bir takım güncellemeler yapacağını söyledi. Bugün internetim 70-80mbps civarı seyrediyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı