TurkNet internet bağlantısı çok fazla kopuyor

Makaleler
3
Yer
Mars
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H
İnternet 1 aydır falan kopuyor sürekli ama nasıl kopuyor. Günde 5-6 kere bazen 10 kere falan koptuğu yetmezmiş gibi bazen üst üste 3-5 kez falan kopuyor ve kopma arası da 1-2 dakika falan. Destek kaydı açıyorum ama sabahın erken ve uyunulan saatlerde internet kopmadığından 10 saattir internete bağlısınız sorun yok deyip çözüm sağlamıyorlar. Üstüne de günde 3 kez kopma normaldir diyorlar önceden Türk Telekom'da kopma olmamasına rağmen. Daha da saçması pandemiden dolayı yoğunluk var diyorlar ama pandemi biteli 1 yıl olacak neredeyse. TurkNet'e internetin normal olmadığını kanıtlamak için ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet 1 aydır falan kopuyor sürekli ama nasıl kopuyor. Günde 5-6 kere bazen 10 kere falan koptuğu yetmezmiş gibi bazen üst üste 3-5 kez falan kopuyor ve kopma arası da 1-2 dakika falan. Destek kaydı açıyorum ama sabahın erken ve uyunulan saatlerde internet kopmadığından 10 saattir internete bağlısınız sorun yok deyip çözüm sağlamıyorlar. Üstüne de günde 3 kez kopma normaldir diyorlar önceden Türk Telekom'da kopma olmamasına rağmen. Daha da saçması pandemiden dolayı yoğunluk var diyorlar ama pandemi biteli 1 yıl olacak neredeyse. TurkNet'e internetin normal olmadığını kanıtlamak için ne yapmam lazım?

Hocam GigaFiber'e geçtiğiniz zaman mı oldu.

GigaFiber'e geçmedim. TurkNet'e ADSL ile geçmiştim ve ilk 1-2 hafta sonra kopma sorunu başladı. Sonra VDSL'e geçtim sorun devam ediyordu.

Hocam TurkNet uygulamasından arıza kaydını açtınız mı?

Benim her zaman bir sorunum oldugu zaman uygulamadan arıza kaydı açarak 48 saat içerisinde sorunu hemen çözüyorlar.

Hocam TurkNet uygulamasından arıza kaydını açtınız mı?

Benim her zaman bir sorunum oldugu zaman uygulamadan arıza kaydı açarak 48 saat içerisinde sorunu hemen çözüyorlar.
Evet. 2 kere açtım ilkinde sorun çözülmemişti ama 2 gün içerisinde sorun çözüldü mü sorusuna cevap vermediğimdem otomatik kapandı

Evet. 2 kere açtım ilkinde sorun çözülmemişti ama 2 gün içerisinde sorun çözüldü mü sorusuna cevap vermediğimdem otomatik kapandı.

Hocam tekrar açmanızı tavsiye ederim. Zaten olmazsa isterseniz çıkarsınız.

Hocam tekrar açmanızı tavsiye ederim. Zaten olmazsa isterseniz çıkarsınız.
Evdekiler çıkarsak Turk Telekom bağlatıcaklarını söylüyor. Ve kötü çıkarsa da 2 yıl ona bağlı kalmam gerekecek ve hiç hoş olmayacak ondan iptal etmek istemiyorum.

Evdekiler çıkarsak Türk Telekom bağlatacaklarını söylüyor. Ve kötü çıkarsa da 2 yıl ona bağlı kalmam gerekecek ve hiç hoş olmayacak ondan iptal etmek istemiyorum.

Hocam zaten TurkNet Türk Telekom ekibini yönlendiriyor belki Türk Telekom'u ararsanız yardım edebilirler.

Merhaba, yaşadığınız sorun ile ilgili destek kaydı açarak numarasını paylaşmanızı rica ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı