TurkNet internet başvurusunda upload az gözüküyor

mehmetasd

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Biz evimize yeni bir internet başvurusu yapacağız. 2 seçenek var, Türk Telekom ve TurkNet. TurkNet bize 100 MB internet sağlayabiliyor. Ancak 8 upload, 8 download sağlayacağını söylüyor. Daha çok olması gerekmiyor mu?

Arkadaşlar merhaba. Biz evimize yeni bir internet başvurusu yapacağız. 2 seçenek var, Türk Telekom ve TurkNet. TurkNet bize 100 MB internet sağlayabiliyor. Ancak 8 upload, 8 download sağlayacağını söylüyor. Daha çok olması gerekmiyor mu?

8 Up 8 Down verecekleri hız için 100 Mbps paket mi verecekler anlamadım tam olarak?

100 Mbps paket alırsanız bu şu demektir, 100 Mbps download ve 15-20 Mbps (Turknette upload durumu neyse bilmiyorum bulunduğunuz yerde) upload almalısınız.

8 up 8 down verecekleri hız için 100 Mbps paket mi verecekler anlamadım tam olarak?

100 Mbps paket alırsanız bu şu demektir, 100 Mbps download ve 15-20 Mbps (TurkNet'te upload durumu neyse bilmiyorum bulunduğunuz yerde) upload almalısınız.

Böyle gözüküyor hocam.

Dosya Ekleri

• IMG-20231228-WA0001.jpg
    IMG-20231228-WA0001.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 33
Bu tamam hocam siz konu içeriğinde 8 download ve 8 upload yazmışsınız yanlış yazdınız o zaman. Download 100 upload 8 olabilir normaldir.

Ben yanlış yazmışım kusura bakmayın peki Türk Telekom mu önerirsiniz TurkNet mi?

Bu tamam hocam siz konu içeriğinde 8 Download ve 8 upload yazmışsınız yanlış yazdınız o zaman. Download 100 upload 8 olabilir normaldir.
Ben yanlış yazmışım kusura bakmayın peki türk Telekom mu önerirsiniz türk net mi

Ben yanlış yazmışım kusura bakmayın peki Türk Telekom mu önerirsiniz TurkNet mi?

Ben yanlış yazmışım kusura bakmayın peki türk Telekom mu önerirsiniz türk net mi
Turknet öneririm. 8 yazdığına bakmayın Türk Telekom ülke genelinde Upload hızlarını 15 Mbps'e çıkarttı. Yani altyapınız destekliyorsa ki muhtemelen destekliyordu 15 Mbps Upload hızınız olur.

Türk Telekom'da size aynı hızda paket verebiliyorsa ben Türk Telekom'u tercih ederim açıkçası ama bence siz civarda kullanan insanlar varsa onlara da bir sorun hangisini kullanıyorlar, kaç alıyorlar, kesinti yaşıyorlar mı vs vs ?

Türk Telekom'da size aynı hızda paket verebiliyorsa ben Türk Telekom'u tercih ederim açıkçası ama bence siz civarda kullanan insanlar varsa onlara da bir sorun hangisini kullanıyorlar, kaç alıyorlar, kesinti yaşıyorlar mı vs vs ?
Zaten Turknet Türk Telekom altyapısıyla veriyor o hızı. Yani Turknet o hızı verebiliyorsa Türk Telekom da verir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı