Merhaba, OİM üzerinden yaşadığınız sorun ile ilgili destek kaydı oluşturmanızı rica ederim. Ekiplerimiz hat değerlerinizi kontrol edecek.Hız testine girince bir sorun yok gibi görünüyor ama foruma girip şu konuyu açabilmek için bile işkence çektim resmen, sorun sadece ben de değil evdeki hiç kimse interneti kullanamıyor, ne yapabilirim?
Hep kontrol ediliyor ama nedense hep hiçbir sorun çıkmıyor usandım artık uğraşmaktan.Merhaba, OİM üzerinden yaşadığınız sorun ile ilgili destek kaydı oluşturmanızı rica ederim. Ekiplerimiz hat değerlerinizi kontrol edecek.
Hep kontrol ediliyor ama nedense hep hiçbir sorun çıkmıyor usandım artık uğraşmaktan.
Merhaba, destek kaydı açarak sorunu iletebilirsiniz. Uzmanlarımız detaylı kontrol sağlayacaktır.Bende de aynı sorun var site açılırken 10-15 saniye sürüyor neredeyse.
DNS değiştirmeyi denediniz mi?Bende de aynı sorun var site açılırken 10-15 saniye sürüyor neredeyse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.