TurkNet Internet gelmeme saçmalığı

Arkadaşın evine kadar fiber olduğunu biliyorsunuz yani, 120Mbps'de nasıl kopma yapabilir ? Fiber altyapının desteklediği Max hız 100Mbps değil yani.

Türknet ile fiber kullanabiliyorsan TTNET fiber kesinlikle vardır çünkü aynı altyapıyı kullanıyorlar. TTNET veya bu altyapıyı kullanan diğer firmalardan birine geç. Firmaları tek tek arayarak yada TTNET alt yapısı kullanan firmaları bularak çözümlemiş olursun.

Arkadaşın evine kadar fiber olduğunu biliyorsunuz yani, 120Mbps'de nasıl kopma yapabilir ? Fiber altyapının desteklediği Max hız 100Mbps değil yani.
Fiber altyapısı 1000Mbps destekler bunun farkındayım ancak Turk.Net kendi limitlemesinin üstüne çıkarsa ya da Türk Telekom'un altyapı için koyduğu ekipman yetersizse bu sorunlarla karşılaşılabilir. Onun üstüne yapılan altyapı yeni olsa bile kabloların kalitesi 100 üstünü desteklemiyor olabilir. Bunun kanıtı olarak size şunu söyleyebilirim. Eğer bu etkenlerden biri etkili olmasaydı Turk.Net'te üç ayrı kişi fiber altyapısı için sorgulama yaptığında birine 100Mbps birine 120Mbps birine 75Mbps demezdi. Hatta dediğim gibi Fiber 1000Mbps destekliyor ancak nedense kimseye 500 gibi bir değer verilmiyor TT'nin altyapısında.

Hocam dediğinizi mantıklı buluyorum ancak kanıt göremiyorum. TT'nin 100mbps üstü paket satmamasının nedeni altyapı değil.

Hocam dediğinizi mantıklı buluyorum ancak kanıt göremiyorum. TT'nin 100mbps üstü paket satmamasının nedeni altyapı değil.
Başka ne buna sebep olabilir aklıma gelmiyor. Sizin aklınızda bir düşünce varsa paylaşırsanız sevinirim.

Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama, vermiş olduğunuz numara TurkNet'in kendi Fiber hattında (GigaFiber) kullanılan destek hattı. TT Fiber için o numara destek vermez.

Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama, vermiş olduğunuz numara TurkNet'in kendi Fiber hattında (GigaFiber) kullanılan destek hattı. TT Fiber için o numara destek vermez.
Deneyime göre mi yazıyorsunuz yoksa TurkNet Fiber yazdığı için mi? Eğer ikincisiyse bütün numaraların başında TurkNet yazıyor.

Eğer ilkiyse bu numaralardan ilgili olanı seçebilir sorun yaşayan arkadaşlar.

Kendi deneyimim yok. Ancak internette okuduğum deneyimlere göre bu yorumu yaptım. Bütün numaraların başında TurkNet yazıyor, evet ama TurkNet'in tamamen kendi omurgasında verdiği hizmet farklı, TT altyapısından (xDSL veya Fiber farketmeksizin) verdiği hizmet farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…