ROCKSTARLIVIN'
Kilopat
TurkNet internet hızımı sürekli dolaylı olarak düşürüyor ve bu durumdan çok rahatsızım artık, normalde 130 ve 140Mbps arası bir hız almam lazımken aylardır 90'ın üstüne çıkamıyorum. Siteleri çok hatalı öyle ki şikayet yazıyorum zaten açık bir kaydınız var diye almıyor destek kaydımı, Online işlemlerden destek sayfasına giriyorum açık bir destek kaydı yok. Dalga geçiyorlar müşteriyle, internetten olmayacak diyorum müşteri hizmetlerini arıyorum oto sekreter bana zaten destek kaydımın olduğunu söylüyor, ne gelen var ne giden. Her kayıt açtığımda internetim normal hızından kat kat düşük olmasına rağmen bana "modeminizi fabrika ayarına çekiyoruz" gibisinden saçmalık ötesi cevapla geçiştiriyorlar, bu emin olun bu işlerden anlayan birisine söylendiği zaman çok ama çok can sıkan cinsten bir şey. İptal edeceğim ben bu aboneliği artık, canıma tak etti, yetti artık. Ben bu durumda olmak zorunda değilim verdiğim paramla, ama bunu hiçbir müşteri hizmeti çalışanı anlamıyor. Bir modem getirdiler eski çalışan modemimi götürdüler kötünün kötüsü bir cihaz verdiler. Biraz daha devam ederse bu aboneliği iptal edeceğim ben.