Hocam altyapınız VDSL mi fiber mi?Ben 100 Mbps'lik paket kullanıyorum ve hız testlerinde ortalama 93-94 Mbps indirme, 6-7 Mbps gönderme görüyorum. Tabii, altyapıdan altyapıya ve bağlantı türüne göre değişkenlik gösterebilir.
Son yaptığım hız testi bu şekilde:
Eki Görüntüle 1113514
Fiber.Hocam altyapınız VDSL mi fiber mi?
Hocam akşam 10'dan sonra internette problem oluyormuş. Sizde oldu mu?Fiber.
Hayır, bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım. Bu problemi nereden duyduğunuzu paylaşabilir misiniz?Hocam akşam 10'dan sonra internette problem oluyormuş. Sizde oldu mu?
Hocam 2 gündür tüm açılan konulara bakıyorum. Bir sürü yorum var ama bunu yazan 2-3 kişi gördüm. O yüzden sormak istedim.Hayır, bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım. Bu problemi nereden duyduğunuzu paylaşabilir misiniz?
1 yıldır kullanıyorum 3 kere kesinti yaşadım ve bir süre boyunca internete ulaşamadım. Genelde gece saatleri oldu kesintiler. Altyapı sorunudur (sonuçta TT alt yapısı) deyip umusamadım. Zaten umursasam da karşımda bir müşteri hizmetleri yok.Hocam akşam 10'dan sonra internette problem oluyormuş. Sizde oldu mu?
Hocam ben Türknet'in verdiği modemi aldım. Kargoyla geliyormuş. Hareketlere nasıl bakacağım.1 yıldır kullanıyorum 3 kere kesinti yaşadım ve bir süre boyunca internete ulaşamadım. Genelde gece saatleri oldu kesintiler. Altyapı sorunudur (sonuçta TT alt yapısı) deyip umusamadım. Zaten umursasam da karşımda bir müşteri hizmetleri yok.
O problemler Mart ayı sonuna kadar oluyordu ancak bir şekilde çözdüler ve o zamandan beri böyle bir problem yaşamıyorum ben. TurkNet kullanıcısıyım.Hocam akşam 10'dan sonra internette problem oluyormuş. Sizde oldu mu?
O problemler mart ayı sonuna kadar oluyordu ancak bir şekilde çözdüler ve o zamandan beri böyle bir problem yaşamıyorum ben. TurkNet kullanıcısıyım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.