TurkNet internet önerisi

Kullananlar varsa hız tam olarak ortalama kaç?
Ben 100 Mbps'lik paket kullanıyorum ve hız testlerinde ortalama 93-94 Mbps indirme, 6-7 Mbps gönderme görüyorum. Tabii, altyapıdan altyapıya ve bağlantı türüne göre değişkenlik gösterebilir.

Son yaptığım hız testi bu şekilde:

20.07.2021 Speedtest.png

Ben 100 Mbps'lik paket kullanıyorum ve hız testlerinde ortalama 93-94 Mbps indirme, 6-7 Mbps gönderme görüyorum. Tabii, altyapıdan altyapıya ve bağlantı türüne göre değişkenlik gösterebilir.

Son yaptığım hız testi bu şekilde:

Eki Görüntüle 1113514
Hocam altyapınız VDSL mi fiber mi?

Hocam akşam 10'dan sonra internette problem oluyormuş. Sizde oldu mu?
1 yıldır kullanıyorum 3 kere kesinti yaşadım ve bir süre boyunca internete ulaşamadım. Genelde gece saatleri oldu kesintiler. Altyapı sorunudur (sonuçta TT alt yapısı) deyip umusamadım. Zaten umursasam da karşımda bir müşteri hizmetleri yok.

1 yıldır kullanıyorum 3 kere kesinti yaşadım ve bir süre boyunca internete ulaşamadım. Genelde gece saatleri oldu kesintiler. Altyapı sorunudur (sonuçta TT alt yapısı) deyip umusamadım. Zaten umursasam da karşımda bir müşteri hizmetleri yok.
Hocam ben Türknet'in verdiği modemi aldım. Kargoyla geliyormuş. Hareketlere nasıl bakacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı