TurkNet internet zamanla koptu

Joussef

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben TurkNet kullanıyorum. Şu 3 gündür internette çok fazla kopma oluyor. 2 gün önce gece 12'den sonra yavaşlamaya başladı, sonraki gün geceleri tamamen gitti, bugün de internet bütün gün yoktu. Modemde DSL ışığı bir süre yanıp sönüyor, sonra sönüyor. Sürekli böyle tekrarlıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben TurkNet kullanıyorum. Şu 3 gündür internette çok fazla kopma oluyor. 2 gün önce gece 12'den sonra yavaşlamaya başladı, sonraki gün geceleri tamamen gitti, bugün de internet bütün gün yoktu. Modemde DSL ışığı bir süre yanıp sönüyor, sonra sönüyor. Sürekli böyle tekrarlıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Merhaba, online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi vereceklerdir 🙏

Merhaba, Online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi vereceklerdir 🙏

Destek kaydı oluşturduk numarası: 62939285'tir. Fakat hâlâ kablo takılı değildir veya modeminizi tekrar kurun gibi sorunumuzu çözmeye yönelik olmayan çözümler söylendi.

Destek kaydı oluşturduk numarası: 62939285'tir. Fakat hâlâ kablo takılı değildir veya modeminizi tekrar kurun gibi sorunumuzu çözmeye yönelik olmayan çözümler söylendi.
Merhaba, sorunun çözümü için ekiplerimiz çalışmalara devam etmektedir. En hızlı şekilde sorunu çözümleyerek size bilgi vereceğiz.

Haklısınız uzayabiliyor, peki ortalama kaç gün sonra internetimiz gelecek? Evde hiçbir iş yapamaz olduk. Mobil veri bir yere kadar yetiyor.
Hizmetinizi kontrol ettiğimde net uzmanımız arama yaparak iç tesisat kaynaklı sorun olduğunu ve iç tesisatınızı kontrol ettirmeniz bilgisini sizlerle paylaşmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı