TurkNet interneti bir anda kesildi

kapkarakartal

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarda oyun oynarken bir anda internetim koptu, modemde internet ışığı kırmızı yanıyor, modemi resetledim ancak sorun çözülmedi. TurkNet uygulamasından destek talebi oluşturmaya çalıştım ancak başka bir destek talebim olmamasına rağmen başka talebiniz var uyarısı veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Ankara'dayım. Sabahtan beri internet yok. Tüm Ankaralıların sinirleriyle oynamaktalar şuan. Ayrıca internet kesintisi hakkında arıza oluşturmaya çalışıyorsun "Beklenmedik bir hata" şeklindr uyarı veriyor, başka konu hakkında arıza talebi yapabiliyorsun ama. Eski kalitesi kalmadı artık Turknet'in. Hem 2 ay da bir zam, hemde sorun üstüne sorun. Değişim vakti geldi.

Bende Ankara'dayım. Sabahtan beri internet yok. Tüm Ankaralıların sinirleriyle oynamaktalar şuan. Ayrıca internet kesintisi hakkında arıza oluşturmaya çalışıyorsun "Beklenmedik bir hata" şeklindr uyarı veriyor, başka konu hakkında arıza talebi yapabiliyorsun ama. Eski kalitesi kalmadı artık Turknet'in. Hem 2 ay da bir zam, hemde sorun üstüne sorun. Değişim vakti geldi.
Hizmet sağlayan bir firmanın arayıp ulaşabileceğin bir müşteri hizmetleri olmaması büyük rezillik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı