TurkNet internetimi 3 gündür kesti ve açmıyor

213082

Hectopat
Makaleler
3
Arkadaşlar, 3 gündür bağlanamıyoruz internete. Müşteri hizmetlerine zaten ulaşamıyoruz. Babam çok sinirlendi bu duruma. İptal ettirmek istiyor. İnterneti niye kestiler anlamadım ödenmemiş faturamız yok zaten 1 ay oldu bağlatalı. Türk Telekom ekipleri sabah gelmiş sanırım arıza bulamamışlar. Nasıl iptal ettireceğiz? Yardımcı olursanız sevinirim.

Evet, iptal ederler. Şöyle bir durum var ama, yeni ISS'ye geçtiğiniz takdirde 3 ay boyunca ISS değiştiremiyorsunuz diye hatırlıyorum. Sizin aboneliğiniz de yeniymiş. Port sorunu yasamam diyorsanız ustte verdiğim linkten bakabilirsiniz iptal yöntemlerine.

Evet, iptal ederler. Şöyle bir durum var ama, yeni ISS'ye geçtiğiniz takdirde 3 ay boyunca ISS değiştiremiyorsunuz diye hatırlıyorum. Sizin aboneliğiniz de yeniymiş. Port sorunu yasamam diyorsanız ustte verdiğim linkten bakabilirsiniz iptal yöntemlerine.
Zaten Türk Telekom yada Turkcell'e geçeceğiz. TurkNet kullanmak isteyen arkadaşlar kesinlikle bağlatmasın FTTH fiber altyapıda bile sorun çıkıyor. Üstelik en ufak sorunu bile çözemiyorlar. Sanırım sorun modeme IP adresi gelmemesiymiş. Türknet çok amatör bir firma 10 20 daha fazla verin 50 60 daha az hız alın ama Türknet'e geçmeyin.

3 yıldır kullanıyorum ben memmunum. Geçen ay genel bir satürasyon sorunu yaşandı fakat halledildi problem. TurkNet'te her bölgede hizmet kalitesi aynı olmuyor hocam maalesef. Netspeed, Millenicom gibi firmalarla görüşmeniz sizin için iyi olur. Parasında değilseniz Turk Telekom'dan şaşmayın.

Aldığım sabit hız:
zzq.PNG

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı