CarryChucky
Kilopat
TurkNet internetim bir anda yavaşladı arıza kaydı oluşturdum eve ekip geldi kablolara baktılar elektrikçi gelmesi lazım falan dediler. Kablolarda sıkıntı var dendi. Ne yapmam lazım?
Apartmandaki kutudan sana gelen kablo sıkıntılıysa yenisini çektirmen gerekir.
Aynı sorunu bende yaşadım bana da aynısını dediler, birkaç ay sonra hız kendiliğinden arttı. Kabloları değiştirmedim apartman 7 senelik. Bana kalırsa sorun TurkNet'te ama kabullenmiyorlar. Uydu internet Starlink gelse bir de ucuz olursa direk ona geçeceğim. Üsküdar da akrabam tarihi evde oturuyor kabloları değiştirmedi interneti benden hızlı.
Aynı sorunu bende yaşadım bana da aynısını dediler, birkaç ay sonra hız kendiliğinden arttı. Kabloları değiştirmedim apartman 7 senelik. Bana kalırsa sorun TurkNet'te ama kabullenmiyorlar. Uydu internet Starlink gelse bir de ucuz olursa direk ona geçeceğim. Üsküdar da akrabam tarihi evde oturuyor kabloları değiştirmedi interneti benden hızlı.
TurkNet internetim bir anda yavaşladı arıza kaydı oluşturdum eve ekip geldi kablolara baktılar elektrikçi gelmesi lazım falan dediler. Kablolarda sıkıntı var dendi. Ne yapmam lazım?
Eki Görüntüle 1741514
Bu hız değerleri sizinle saha dolabı arasında olan fiziksel bağlantıdır. Altyapı sağlayıcı Türk Telekom. Bir sorun yaşandığı zaman Telekom'un çözmesi gerekir ama işlerini düzgün yapmadıkları için müşteri kaynaklı arıza deyip geçiyorlar.
Saha dolabında ki porttan sizin modeminize kadar olan fiziksel kablolarda bir sorun olma ihtimali yüksek. Sizin kontrol edeceğiniz yer ankastre ile sizin modeminiz arası. Ankastreden dışarısı TT sorumluluğunda.
Alt komşu Xiaomi repeater V3 almış benim internetim aşırı yavaşladı repeater ile alakalı olabilir mi?Eki Görüntüle 1741571
Alt komşu Xiaomi repeater V3 almış benim internetim aşırı yavaşladı repeater ile alakalı olabilir mi?
Eki Görüntüle 1741574
Sana bağlı değilse alakası yok. Eğer senin modeme bağladıysa tabiki yavaşlar. Modem arayüzünden görürsün kimlerin bağlı olduğunu. Hiç uğraşma geç sende netspeeda hem daha uygun fatura öde hem hızlı netin keyfini sür.Alt komşu Xiaomi repeater V3 almış benim internetim aşırı yavaşladı repeater ile alakalı olabilir mi?Eki Görüntüle 1741571
Alt komşu Xiaomi repeater V3 almış benim internetim aşırı yavaşladı repeater ile alakalı olabilir mi?
Eki Görüntüle 1741574
Sana bağlı değilse alakası yok. Eğer senin modeme bağladıysa tabii ki yavaşlar. Modem arayüzünden görürsün kimlerin bağlı olduğunu. Hiç uğraşma geç sende netspeeda hem daha uygun fatura öde hem hızlı netin keyfini sür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.