Çözüldü TurkNet internetini başka operatör modemiyle kullanma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

strongTURK

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Ben ev interneti için TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum. Elimde 2 tame modem var. 1.si "Vodafone H300s modem". 2.si "Türk Telekom TP-Link TD-W997ov3 modem". Sizce hangisini kullanayım? Aşağıya fotoğraflarını da bıraktım.
Asıl konumuza dönecek olursak ben kendi modemiyle TurkNet internetini kullanabilirim. Şimdiden teşekkür ederim. İyi günler.

IMG_20211221_161143.jpg

IMG_20211221_161122.jpg

Çözüm
Huawei daha mantıklı, çift band ve 3 tane gigabit portu var. Kurulum ise sana TurkNet şifre ve kullanıcı adı yollayacak sen de modeme gireceksin.
Her modemde oluyor mu bilmiyorum fakat biz TürkNet'i Türk Telekom modemi ile kullanıyoruz. Modemin modelini bilmiyorum.

@pedroz_1999 @Özgür Adam yanıtlarınız teşekkür ederim. Fakat asıl sorum TurkNet'i kendi modemimde nasıl kullanabilirim? Yani modeme IP mi girmemiz gerekiyor. Ne yanınca bu modem TurkNet'in modemi oluyor. Bir de verdiğim 2 modemden hangisini kullanmam daha mantıklı olur. Tekrardan teşekkür ederim. İyi akşamlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı