TurkNet internette internete girilemiyor

Daha fazla  
Selam iyi Sosyaller. Dün akşam 11 gibi internetim kesildi ve hala gelmedi. Ağ bağlantı kısmında internete bağlanmak için eylem gerekli tarayıcıyı aç ve bağlan diyor ve tıkladığım modem arayüzüne atıyor. Giriş yapıyorum. İnternet ID şifremi dahi silip tekrar giriyorum olmuyor. Ne yapmam gerek? Teknik destek dönmedi hala.

Benim klasik yöntemim 1-)Komşularıma sorarım internetlerinde sıkıntı var mı yok mu diye. 2-)Eğer onlarda sıkıntı yoksa modemlerini ödünç alırım ve onların modemini denerim(artık yedek modemim var neyse ki). Eğer sıkıntı ikisinden de bir şey çıkmadıysa sorun sistemseldir yapacak bir şey yok.

Benim klasik yöntemim 1-)komşularıma sorarım internetlerinde sıkıntı var mı yok mu diye. 2-)eğer onlarda sıkıntı yoksa modemlerini ödünç alırım ve onların modemini denerim(artık yedek modemim var neyse ki). Eğer sıkıntı ikisinden de bir şey çıkmadıysa sorun sistemseldir yapacak bir şey yok.

İlk defa bu kadar uzun süreli kesinti oluyor olmazdı bir komşularada sorayım sağ ol.

Benim klasik yöntemim 1-)komşularıma sorarım internetlerinde sıkıntı var mı yok mu diye. 2-)eğer onlarda sıkıntı yoksa modemlerini ödünç alırım ve onların modemini denerim(artık yedek modemim var neyse ki). Eğer sıkıntı ikisinden de bir şey çıkmadıysa sorun sistemseldir yapacak bir şey yok.

Komşumda'da internet yokmuş problem varmış peki ben bu arızayı kimden öğrenebilirim TurkNet'in desteği pek iyi değil bildiğiniz üzere genel elektrik kesintisi gibi bir durum mu oluyor internet içinde anlamadım ki bölgesel.

Son düzenleme:
Bende TurkNet kullanıyorum aynı saate benim de internetim kesildi hala gelmedi sanırım TurkNet kaynaklı.

Teknik destek kayıtlarına geri dönüşde yapmıyorlar saat 11:00'de arıza çözülür diye geri dönüş yapmışlar saat sabah 09:00 da ondan beridir dönmüyorlar sorunda çözülmedi.

Teknik destek kayıtlarına geri dönüşde yapmıyorlar saat 11:00'de arıza çözülür diye geri dönüş yapmışlar saat sabah 09:00 da ondan beridir dönmüyorlar sorunda çözülmedi.
Merhaba, destek kaydı numaranızı gönderir misiniz? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim 🙏

Bende TurkNet kullanıyorum aynı saate benim de internetim kesildi hala gelmedi sanırım TurkNet kaynaklı.
Merhaba, eğer açtığınız bir destek kaydı varsa kayıt numaranızı gönderir misiniz?

Merhaba, destek kaydı numaranızı gönderir misiniz? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim 🙏

Merhaba, eğer açtığınız bir destek kaydı varsa kayıt numaranızı gönderir misiniz?

Destek kaydı numaram 65517273 bu fakat modemi resetleyip yeniden kurduğumda da bağlanıldı,internet yok sorunu ile karşılaştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı