TurkNet iyi mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, güncel olarak Türk Telekom kullanmaktayım 50 MB kullanıyorum lakin taahhüdüm bitti ve yeni paket fiyatlarından en ucuzu ilk 6 ay 210 TL, sonraki 18 ay 420 TL. Öğrenci olduğum için bana çok pahalı geliyor ve TurkNet'e geçmek istiyorum, şu an TurkNet kullananlar sizce buna değer mi? İnternet erişimi konusunda bir sıkıntı yaşar mıyım?

Arkadaşlar merhaba, güncel olarak Türk Telekom kullanmaktayım 50 MB kullanıyorum lakin taahhüdüm bitti ve yeni paket fiyatlarından en ucuzu ilk 6 ay 210 TL, sonraki 18 ay 420 TL. Öğrenci olduğum için bana çok pahalı geliyor ve TurkNet'e geçmek istiyorum, şu an TurkNet kullananlar sizce buna değer mi? İnternet erişimi konusunda bir sıkıntı yaşar mıyım?

Müşteri hizmetleri kötü. Çünkü yok. Geçilir mi orası sizin bölgenize bağlı bir durum.

Kendi alt yapısı varsa gözün kapalı geç, türk telekom alt yapısı ile yine hizmet alabilirsin ancak bu seferde gözün her an kapıda olmalı. ZAM open the door.

Son düzenleme:
Ben gigafiber kullanıyorum. Çok merkezi bir bölge olmasına rağmen çok geç geldi ancak çoğu zaman sorunsuz oluyor bağlantı.

Adresini sorgulayıp fiber olup olmadığını kontrol edebilirsin, onun harici TurkNet fiber kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım şu an.

GigaFiber altyapısını kullanmaya başlayalı 3-4 ay oldu ben gayet mutluyum, ping değerlerim vesaire gayet vadettikleri değerlerde. Sadece kurulum bölge yoğunluğuna göre geç olabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı