TurkNet kendisine ait olmayan modemi istiyor

Eraycmk

Hectopat
Daha fazla  
2020 senesinde Türk Telekom'dan TurkNet'e geçiş yaptım ve TurkNet bana herhangi bir modem bile göndermedi. Elinizde bulunan modem ile de kullanabilirsiniz dendi. Bugün TurkNet aboneliğim iptal ettim ve 296 TL modem ceza bedeli adı altında ücret çıkardılar. Kendilerine ait olmayan modemi istiyorlar. Çağrı merkezi ile konuşurken anlatıyorum derdimi ben bu modemi Türk Telekom'dan aldım diyorum bana herhangi bir modem vs göndermediniz diyorum. Elinizdeki modem fiber modem olarak sistemlerimizde gözüküyor diyor göndermek zorundasınız diyor. Var mı böyle bir şey? Deneyimi olan aktarırsa sevinirim.

Abonelik geçişi yaptıysanız modemi aldığınız (kiraladığınız) firmadan modemi satın almış oluyorlar. Sözleşme içeriğinde imzaladıklarınız arasında da bu yazı yazıyordu. Siz aboneliğinizi aktarırken TurkNet modemi satın almasaydı Türk Telekom'a gönderecektiniz zaten. Türk Telekom'un eline düşmenizden iyidir. Modem 100 TL'lik olsa bile 1000 TL para istiyorlar Türk Telekom'da.

Eyvallah arkadaşlar. O zaman göndereceğiz modemi.

Hocam şimdi hem 296 TL ödeyip modeminizi mi vereceksiniz bir de iptal etme sebebiniz nedir?

Modemi göndermezsek o parayı ödeyecekmişiz dostum.

Anladım hocam ama şimdi o modemi alma sebepleri ne yani ben üye olup TurkNet'e geçtiğim de bana senin kullandığın modemi mi yollayacaklar?

İllaki öyle oluyordur hocam.

İllaki öyle oluyordur hocam.

Vallahi bende ki modem sararmış kapalı kutu eski bir şey benden alıp birine verseler müşteri kaybederler çok saçma geçmiş olsun bu arada size bunu söylemişler miydi?

Vallahi bende ki modem sararmış kapalı kutu eski bir şey benden alıp birine verseler müşteri kaybederler çok saçma geçmiş olsun bu arada size bunu söylemiler miydi?

Bugün iptal ettiğimde çıktı bu mevzu. Çok da sıkıntı değil açıkçası. Gönderek gitsin. Komple kurtulayımda başka bir şey istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…