TurkNet kendisine ait olmayan modemi istiyor

Merhaba, diğer firmadan bize geçişi yaparken kullandığınız modem mülkiyeti de bize geçmektedir. Hizmeti iptal etmeniz durumunda cihazı son kullanıcısı olduğunuz firmaya iade etmeniz gerekiyor.

Merhaba, diğer firmadan bize geçişi yaparken kullandığınız modem mülkiyeti de bize geçmektedir. Hizmeti iptal etmeniz durumunda cihazı son kullanıcısı olduğunuz firmaya iade etmeniz gerekiyor.

Modemi Aras Kargo'ya vermem için mesaj geldi ama herhangi bir iade kodu vs yoktu.

Modemi Aras Kargo'ya vermem için mesaj geldi ama herhangi bir iade kodu vs yoktu.
Merhaba, TurkNet olarak belirtmeniz yeterlidir.
Modem kargolanmadan önce; modem kutusunda, ad-soyad ve müşteri numarasını içeren
küçük bir notun olması da gerekiyor.

Merhaba, TurkNet olarak belirtmeniz yeterlidir.
Modem kargolanmadan önce; modem kutusunda, ad-soyad ve müşteri numarasını içeren.
Küçük bir notun olması da gerekiyor.

Modemi kargoya verdim ama modemin kendi kutusu yok herhangi bir sıkıntı olur mu?

Modemi kargoya verdim ama modemin kendi kutusu yok herhangi bir sıkıntı olur mu?

Genelde Türk Telekom çalışanları ilk kurulumda çöpe atıyor kutuyu. Bendekini de çöpe atmışlardı. Sorun çıkmaz. Ben TurkNet'e gönderirken kutusuz göndermiştim. Sorun olmadı.

Genelde Türk Telekom çalışanları ilk kurulumda çöpe atıyor kutuyu. Bendekini de çöpe atmışlardı. Sorun çıkmaz. Ben TurkNet'e gönderirken kutusuz göndermiştim. Sorun olmadı.

Tamamdır sağ olun.

Evet göndermek zorundasın, Modem Telekom'a aitmiş ve sana tahsis edilmiş daha sonra sen TürkNet'e geçince TürkNet modemi kendi üzerine almış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…