TurkNet kendisine ait olmayan modemi istiyor

Muhtemelen telefondaki kişi bu bilgiyi bilmeyerek göndermek zorundasınız dedi.

Abonelik geçişi yaptıysanız modemi aldığınız (kiraladığınız) firmadan modemi satın almış oluyorlar.

Bunu deseydi arkadaş da anlar modemi gönderirdi.

Bunu deseydi arkadaş da anlar modemi gönderirdi.

Maalesef düzgün açıklama yapılmıyor. Müşteri temsilcilerinin bir kısmı bu durumu çözümlemiş durumda değil. Çok fazla müşteri geçiş yapmıyor. Yeni abonelerde de DSL modemleri TurkNet vermiyordu. Bunun yerine müşterinin kendisi temin ediyordu. Bundan dolayı modem verilmemiş gibi aboneliği direkt kesiyorlar ve modem istemiyorlar. Benim aboneliklerimden birinde şu an böyle kullanıyorum. Fiberde geçiş yaptığımda Türk Telekom'un modemide TurkNet'e geçiş yaptı. İptal ederken özellikle sordum modemi gönderiyor muyuz diye. Yoksa sonradan fatura kapıya dayanıyor.

Merhaba, TurkNet olarak belirtmeniz yeterlidir.
Modem kargolanmadan önce; modem kutusunda, ad-soyad ve müşteri numarasını içeren.
Küçük bir notun olması da gerekiyor.

Modemi 1 hafta oldu göndereli. Takip koduna baktığımda tarafınızca teslim alınmış gözüküyor ama bilgi verilmedi yardımcı olur musunuz? Müşteri hizmetlerine bile bağlanamıyorum tuşlara bastırmaktan başka bir şey yaptırdıkları yok. Abonelik numaram: 2011873.

Merhaba, net uzmanımız lojistik ekibimizden bilgi alarak size dönüş sağlayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…