TurkNet Kopuyor

Merhaba, hattım son zamanlarda kopmaya ve yüksek ping sorunu yapmaya başladı. Arıza kaydı bırakıyoruz ama buradaki TT santrali TT abonesi olmayan kimseyle ilgilenmiyor. Altyapıyı kontrol etmeden hemen sorun müşteri kaynaklıdır yazıp arızayı kapatıyor. Modemden ankastreye kadar yeni CAT6 kablo çekili durumda kabloda sorun olduğunu zannetmiyorum. Aşağıda 1dk aralıklarla çekilmiş ssleri koyuyorum.
@Ulunay

Dosya Ekleri

• ss2.png
    ss2.png
    20,7 KB · Görüntüleme: 80
  • ss.png
    ss.png
    20,6 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleme:
Kabloda sorun yoksa bu denli değişiklik olmaması gerekli. Özellikle ulaşılabilir hız 2 kata yakın fark yaratmış.

Elit Ekip kapsamında detaylı ölçüm yapılıp portların kontrol edilmesini öneririm.
Hocam ankastrenin içinde bir ek yapılı benim ama elektrik bandıyla sarılı. Sorun bundan olabilir mi?

Aboneliğimi iptal edeceğim bile dedim bir işe yaramıyor 😅
Bizim santraldeki çalışanlar biraz değişik. Yaklaşık 200M ilerimde tip 23 dolap var ona bağlamak yerine 550M uzaklıktaki santrale bağlıyım.

O zaman sorun sizdendir. Fakat sizde benden değil diyorsunuz sanırım. Arada kaldım bende.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı