TurkNet kurulum sonrası Los ışığı yanıyor ama internet yok

Tarkç

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
elektronik teknisyeni
Dün kurulum yapıldı ve yarım saate internet gelir dediler ama ne gelen var ne başka bir şey. Los ışıgı kırmızı yanıyor, büyük ihtimal kurulum sırasında kırıldı ve daha ilk günden mağdur oldum. Sizce ne yapmam gerek? Daha başlamadan bitirmeli miyim TurkNet sevdasını?

@TurkNet Destek Ayşegül siz pek ilgileniyorsunuz yardımcı olurmusunuz ?

Belki çalışma vardır.
Bro kurulum yapıldığı halde yok calışma oldugunu sanmıyorum

şöyle bir durumda var benim binamın alt yapısında fiber optik kablo zaten var onu takınca los ışıgı sönüyor üstündeki yanıyor değişik bi durum

Son düzenleme:
Dediğiniz gibi fiber kablo kırılmış olmalı, aynı sorun benim de başıma gelmişti. Teknik desteğe iletirseniz en geç birkaç güne gelip sorunu çözerler, benim sorunum için 2 gün sonra gelmişlerdi.

Dün kurulum yapıldı ve yarım saate internet gelir dediler ama ne gelen var ne başka bir şey. Los ışıgı kırmızı yanıyor, büyük ihtimal kurulum sırasında kırıldı ve daha ilk günden mağdur oldum. Sizce ne yapmam gerek? Daha başlamadan bitirmeli miyim TurkNet sevdasını?
Merhaba, destek kaydı numaranızı gönderir misiniz? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim 🙏

Merhaba,
Destek Numarası: 59552626 şimdiden teşekkürler çok mağdur oldum vallahi ne yapacagımı bilemiyorum işlerim aksadı hep
Kontrol ettiğimde fiber uç kırığı bilgisi verilmiş ve kontrol etmeleri için saha ekiplerine iletildi. Saha ekipleri sizinle iletişime geçerek adrese gelip kontrol sağlayacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı