TurkNet mahalleye döşenen altyapı hızı nasıl öğrenilir?

Bu sekil yazıyor daha hazır değil hocam.

Dostum benim şu an VDSL altyapı olarak kullandığım modemde DSL Kablosu da bağlı kırmızı renkli o kablonun öbür ucu kare şeklinde telefon kutusuna doğru bağlı, o kutudan sonra binanın dışına gidiyor. GigaFiber gelince bu kablonun bir işlevi kalmayacak sanırım. (Dijital Abone Hattı anlamına gelir ve size internet bağlantısı sağlamak için bakır telefon kabloları kullanır.)
Ayrıca eve bağlantı için randevu ya geldiklerinde ücreti var mı sormam gerek.

Dostum benim şu an VDSL altyapı olarak kullandığım modemde DSL kablosu da bağlı kırmızı renkli o kablonun öbür ucu kare şeklinde telefon kutusuna doğru bağlı, o kutudan sonra binanın dışına gidiyor. GigaFiber gelince bu kablonun bir işlevi kalmayacak sanırım. (dijital abone hattı anlamına gelir ve size internet bağlantısı sağlamak için bakır telefon kabloları kullanır.)
Ayrıca eve bağlantı için randevu ya geldiklerinde ücreti var mı sormam gerek.

DSL internet bakır kablolu internettir hocam. Fiberde ise cam kablo ile internet sağlanır. O yüzden DSL altyapısınin bir işlevi kalmayacak. Ha eğer tekrar başka bir firmalara geçmek isterseniz yeniden o DSL hattı kullanabilirsiniz. Bazen TurkNet kampanya yapıyor hocam 6 ay boyunca TurkNet ten cikmazsaniz kurulum ücreti almıyorlar.

DSL internet bakır kablolu internettir hocam. Fiberde ise cam kablo ile internet sağlanır. O yüzden DSL altyapısınin bir işlevi kalmayacak. Ha eğer tekrar başka bir firmalara geçmek isterseniz yeniden o DSL hattı kullanabilirsiniz. Bazen TurkNet kampanya yapıyor hocam 6 ay boyunca TurkNet ten cikmazsaniz kurulum ücreti almıyorlar.
Ay sonu aktif demişlerdi kutuyu koyanlar hala durum aynı :d beklemelerdeyiz

İlçe ve mahalle neresidir?

İlçe ve mahalle neresidir?

Buraya henüz 35-40 Gün önce kablo çekildi 5-6 gün önce kutu koyuldu, verdiğiniz haritadan güncel gözükmüyor olabilir. Bursa/Osmangazi/Soğanlı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı