TurkNet mi Türk Telekom mu?

Gravel8786

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
Gainward 4060ti 8gb
Gskill RipjawsV 8+8 16gb 3600mhz ram
MLD M300 m.2 ssd
Arkadaşlar bulunduğum adreste  fiber altyapı var.
Eski internetin tahatüdü bittiği için başka sağlayıcıya geçmeyi düşünüyorum.
Biraz araştırdım iki firma arasında kaldım.
Ping değerlerinin düşük olmasını istiyorum.

Bu arada TurkNet çok sık zam yapıyor mu?

Vallahi hocam ben Türk Telekom kullanıyorum. Şansımdan dolayı mıdır bilmem ama müşteri hizmetleri olsun ücret olsun çok iyi.

TurkNet'te zam olayında firmanın beyanatının bir önemi yok. Adamlar yapmayacağız deseler bile sabahtan bir mesaj geliyor şu tarihten itibaren zamlı olacak diye. O yüzden o kısmı kafa karıştırıcı ancak kalite olarak Türkiye genelinde TurkTelekom'dan daha iyi hizmet veriyor. Bu demek değil ki TTNet kötü hizmet veriyor.

Aldığım verdiğim belli olsun sürprizle karşılaşmayayım diyorsan TurkTelekom tercih edebilirsin. Yok ben daha iyi hizmet alayım ama biraz da heyecan severim diyorsan TurkNet ile başlayabilirsin.

Eğer kullanmaya başlarsam kolay kolay iptal etmem aboneliğimi bilginiz olsun arkadaşlar.

İnternet sağlayıcılarının hizmetleri bölgeden bölgeye değişiyor. Biri TurkNet'ten aşırı memnunken biri olmayabiliyor keza Türk Telekom'da öyle insanlar Türk Telekom'a atıp tutarlar fakat 2009'dan beri aynı lokasyondayım 2007'den beri de Türk Telekom kullanmaktayım tek bir sıkıntı yaşamadım. Fakat bölgenizdeki tanıdıklarınızdan deneme şansınız varsa kullanan varsa onlardan fikir alışverişi yapmak daha doğru olur.

6 yıldır Türk Telekom altyapısıyla TürkNet kullanıyorum kesinlikle üst düzey bir servis sağlayıcı. Bu süreçte bir sürü işlem yaptım arıza kayıtlarım, nakil işlemi, yalın talebi vesaire. Eskiden Türk Telekom kullanıyordum bu basit işlemler için bile uğraşıyordum. Taahhütsüz olduğu için denemek istedim ve 6 yıldır çok memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı