TurkNet modem kuruldu ancak internet bağlanmıyor

TurkNet modemim kurulmuş olmasına rağmen internetimi bağlamıyor, yaklaşık 4 aydır internetim bağlanmadığı için başvuruyu iptal etmek istiyorum ama kendilerine ulaşamıyorum. Destek talebi açma özelliğimi kapatmışlar ve telefon numaralarını arayınca otomatik mesaja atıyorlar. Bana dönüş yapılmasını ve internet aboneliğimin iptal edilmesini istiyorum. @TurkNet Destek Ayşegül @500498

Abonelik numaram: 3494767

TurkNet modemim kurulmuş olmasına rağmen internetimi bağlamıyor, yaklaşık 4 aydır internetim bağlanmadığı için başvuruyu iptal etmek istiyorum ama kendilerine ulaşamıyorum. Destek talebi açma özelliğimi kapatmışlar ve telefon numaralarını arayınca otomatik mesaja atıyorlar. Bana dönüş yapılmasını ve internet aboneliğimin iptal edilmesini istiyorum. @TurkNet Destek Ayşegül @500498

Şikayet var'a yaz.

Nasıl ya? Fatura ödüyor musun peki?

Henüz bilmiyorum, modem kurulalı daha 2 hafta oldu ama fatura kesmek gibi bir yüzsüzlük yaparlarsa da işin sonu mahkemede biter. 6 günde bağlayacağız dedikleri interneti 4 ay beklettikten sonra boşta duran modeme para ödeyeceğimi düşünmezler herhalde.

Yapabilirler belli olmaz onların ne yapacağı. Şikayet vardan şikayetinizi tekrar yineleyin.

Merhaba, aktivasyon ekibimize sürecin öncelikli olarak tamamlanması için bilgi verdim. Sizinle iletişime geçecekler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı