MrScarySausage Femtopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #1 Merhaba. Yeni taşındığımız eve TurkNet GigaFiber bağlamak istiyoruz. Kurulum yaparken herhangi bir ücret alınıyor mu? Alınıyorsa ne kadar?
Merhaba. Yeni taşındığımız eve TurkNet GigaFiber bağlamak istiyoruz. Kurulum yaparken herhangi bir ücret alınıyor mu? Alınıyorsa ne kadar?
Çözüm painhasann 12 Ağustos 2023 Hayır efendim kendim TurkNet GigaFiber kullanııyorum, herhangi bir ücret almadılar. Direk gidin TurkNet'ten alın derim.
Hayır efendim kendim TurkNet GigaFiber kullanııyorum, herhangi bir ücret almadılar. Direk gidin TurkNet'ten alın derim.
painhasann Attopat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 18 Çözümler 2 Yer Şanlıurfa,Eyyübiye,Akabe Toki Daha fazla Sistem Özellikleri Pentium Dual Core 2.93GHz İşlemci / 2 Gigabyte RAM / NVidia Ge Force 405 1 Gigabyte Ekran Kartı / 75 Hz Exper Monitor 5 Ms / Rampage Mekanik Klavye RGB / Logitech Kablosuz Mouse Cinsiyet Erkek Meslek Lise 12 Ağustos 2023 #2 Hayır efendim kendim TurkNet GigaFiber kullanııyorum, herhangi bir ücret almadılar. Direk gidin TurkNet'ten alın derim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2023 Artı 1 Eksi Çözüm
Hayır efendim kendim TurkNet GigaFiber kullanııyorum, herhangi bir ücret almadılar. Direk gidin TurkNet'ten alın derim.
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Ağustos 2023 #3 MrScarySausage dedi: Merhaba. Yeni taşındığımız eve TurkNet GigaFiber bağlamak istiyoruz. Kurulum yaparken herhangi bir ücret alınıyor mu? Alınıyorsa ne kadar? Genişletmek için tıkla... Merhaba, fiber hizmetlerde modem ücretsiz verilmektedir. Artı 0 Eksi
MrScarySausage dedi: Merhaba. Yeni taşındığımız eve TurkNet GigaFiber bağlamak istiyoruz. Kurulum yaparken herhangi bir ücret alınıyor mu? Alınıyorsa ne kadar? Genişletmek için tıkla... Merhaba, fiber hizmetlerde modem ücretsiz verilmektedir.