Merhaba, evet modem iadesi yapmamanız durumunda size ceza bedeli ve modem ücreti tek seferlik yansıtılır.TurkNet fiberden çıkarken bana verdikleri modemi kargolamam istendi. Eğer göndermezsem modem ücreti alınacağını bana mesaj attılar. Bu ödeme tek seferlik mi ve ondan sonra benim mi oluyor?
Evet router ve ONT cihazı da bulunuyorsa bunları iade etmeniz gerekiyor. Bunlar size kiralandı. Modem değil ki bu cihaz DSL olarak da kullanamazsınız. İade etmeniz daha doğru olur bence, 1700 TL edecek ürünler değil bunlar, siz zararlı çıkarsınız.TurkNet fiberden çıkarken bana verdikleri modemi kargolamam istendi. Eğer göndermezsem modem ücreti alınacağını bana mesaj attılar. Bu ödeme tek seferlik mi ve ondan sonra benim mi oluyor?
Bana mesajda cezadan bahsedilmiyor sadece ücret yazıyor. Bu ücret geciktirmenin cezası mı yoksa onu ödeyince artık bir şey göndermeme gerek kalmıyor mu? Ayrıca bu konu hakkında konuşmak için TurkNet’e ulaşamıyorum bana geri dönülmüyor.Merhaba, evet modem iadesi yapmamanız durumunda size ceza bedeli ve modem ücreti tek seferlik yansıtılır.
Zorundasınız yazmıyor. Dediğin gibi 1700 TL istenmiyor ondan bir hayli düşük.Evet router ve ONT cihazı da bulunuyorsa bunları iade etmeniz gerekiyor. Bunlar size kiralandı. Modem değil ki bu cihaz DSL olarak da kullanamazsınız. İade etmeniz daha doğru olur bence, 1700 TL edecek ürünler değil bunlar, siz zararlı çıkarsınız.
Merhaba, 0212 703 43 71 müşteri hizmetleri çağrı merkezimizden bizlere ulaşabilirsiniz.Bana mesajda cezadan bahsedilmiyor sadece ücret yazıyor. Bu ücret geciktirmenin cezası mı yoksa onu ödeyince artık bir şey göndermeme gerek kalmıyor mu? Ayrıca bu konu hakkında konuşmak için TurkNet’e ulaşamıyorum bana geri dönülmüyor.
Zorundasınız yazmıyor. Dediğin gibi 1700 TL istenmiyor ondan bir hayli düşük.
Verdiğiniz numaradan da müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum, sesli yanıttan hariç hiçbir şekilde iletişim kuramıyorum. Durum böyle olunca buradan sizle konuşayım o zaman. Pazartesi günü elimdekileri vermemin son günü fakat bugün Aras Kargo kargoyu kabul etmedi. En hızlı pazartesi günü kargoya verebilirim. Eğer elimdekileri gönderdiğim halde fatura kesilirse yardımcı olur musunuz?Merhaba, 0212 703 43 71 müşteri hizmetleri çağrı merkezimizden bizlere ulaşabilirsiniz.
Tamamdır teşekkür ederimModemi iade olarak gönderdiğiniz gün takip numarası ile bilgi vermenizi rica ederim.
Merhaba, takip numarasını size nereden vereyim?Modemi iade olarak gönderdiğiniz gün takip numarası ile bilgi vermenizi rica ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.