TurkNet nasıl?

Daha fazla  
Arkadaşlar, Superbox 10 Mbps kullanıyorum ve şu an hiç beğenmiyorum. TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum. 35 Mbps'i direkt alabilir miyim? Yoksa maksimum hız mı o?

Ekran Görüntüsü (3).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, Superbox 10 Mbps kullanıyorum ve şu an hiç beğenmiyorum. TürkNet'e geçmeyi düşünüyorum. 35 Mbps'i direkt alabilir miyim? Yoksa maksimum hız mı o?

Eki Görüntüle 662957

Hocam, kesinlikle tavsiye ederim. Yaşadığın yere göre değişir. İstanbul Kağıthane'de 93 MBit internet alıyorum. :)

Altyapınız gayet iyi. Ben 100 Mbps paket kullanıyorum bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım. Altyapısı iyi olanlar/Türk Telekom ile herhangi bir sıkıntı yaşamayanlar genelde memnun kalıyor. Altyapınız gayet iyi kesinlikle tavsiye ederim geçmenizi. Lâkin Türknet modem vermiyor haberiniz olsun. Ya satın alacaksınız ya da eski modeminiz varsa kurulumu ona yapacaksınız. Türknet yanlış hatırlamıyorsam 350-400 TL'ye Asus marka güzel bir modem satıyor idi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı