TurkNet nasıldır?

Ortalama olarak 35 Mbps paket size uygundur. İnternet üzerinden başvuru yapıyorsunuz. Belgeleri yazıcı yardımı ile çıkartıp dolduruyorsunuz. Ondan sonra MNG Kargo aracılığı ile yolluyorsunuz. Kurulum vb. şeyler için sizi arayıp bilgi veriyorlar. İsterseniz kod verebilirim ikimizde 1 ay ücretsiz kullanırız. Başka bir sorunun olursa konuya ekleyebilirsin.

Peki modem kurulum ücreti ne kadar oluyor benim şu an bir modemim var onun yerine TurkNet'in modemini kullanmam zorunlu mudur?
 
Hocam santral mesafesi de önemli. Tam olarak ekran resmi eklerseniz sevinirim.

Hocam ben de geçmeyi düşünüyorum da telefon numarası ile arattım geçen sene de TurkNet evimin adresi ile aratmıştım 35 Mbps alırsınız demişti.
20210419_025033.jpg
 
Peki modem kurulum ücreti ne kadar oluyor benim şu an bir modemim var onun yerine TurkNet'in modemini kullanmam zorunlu mudur?
Hayır değil. Kendi modeminizi kullanabilirsiniz.
Hocam ben de geçmeyi düşünüyorum da telefon numarası ile arattım geçen sene de TurkNet evimin adresi ile aratmıştım 35 Mbps alırsınız demişti.Eki Görüntüle 981140
Hocam Gıbırnet tarafında port bulunmuyor. Extranet ve Netspeed üzerinden sorgulama yapıp buraya ekleyin.
 
Hayır değil. Kendi modeminizi kullanabilirsiniz.

Hocam GIBIRNet tarafında port bulunmuyor. Extranet ve NetSpeed üzerinden sorgulama yapıp buraya ekleyin.

Şansımız güldü bu sefer hocam 😀
20210419_025821.jpg
 
Hocam mesafeniz çok iyi. Halihazırda abonelik bulunuyorsa modem arayüzündeki değerlerinizide atın.

Hocam Türk Telekom'a aboneyim 15 Mbps alıyorum arayüzünde ki değerleri nasıl atacağım?
 
192.168.1.1 yazıp modeme girin. Kullanıcı adı: admin şifre: turktelekom oluyor genelde, olmaz ise admin admin deneyin. Ondan sonra menülerinize xDSL istatistiklerini buraya atın.
20210419_030710.jpg
20210419_030724.jpg

Hocam ayrıca şu an oyun iniyor PC'ye burayı etkiler mi bilmem.
 
Eki Görüntüle 981165Eki Görüntüle 981166
Hocam ayrıca şu an oyun iniyor PC'ye burayı etkiler mi bilmem.
SNR değerine göre 60 civarı hız alırsınız ancak bina içi kablolamada biraz kusurlar var. Max rate kısmına yansımış. İlk önce 35 mbps paket deneyin. Geçiş yaptığınız zaman beni etiketleyerek konuya ekleme yapın. Duruma göre üst pakete geçersiniz.
 
SNR değerine göre 60 civarı hız alırsınız ancak bina içi kablolamada biraz kusurlar var. Max Rate kısmına yansımış. İlk önce 35 Mbps paket deneyin. Geçiş yaptığınız zaman beni etiketleyerek konuya ekleme yapın. Duruma göre üst pakete geçersiniz.

Tamam hocam geçiş yaptığım da etiketleyeceğim teşekkürler hayırlı sahurlar.
 

Geri
Yukarı