TurkNet nasıldır?

Arkadaşlar kafama takılan bir konu daha var. Taahhüt olmadığından dolayı fiyat birden artar mı?
Ben 6 aydır kullanıyorum ve memnunum. Müşteri hizmetleri gayet iyi. Hatta artık müşterilerle özel olarak ilgilenen teknik destek ekipleri var. Yani aboneliğin boyunca hep aynı ekip seninle ilgileniyor. Altyapın 60-70 Mbps destekliyorsa direkt geç. Ancak fiyat sabitliği konusunda söz vermiyorlar, haberin olsun. Biz 85 ile başladık, şu an 95 ödüyoruz. Neyse ki taahhüt yapmıyorlar.

Edit: Zam yapmadan 1-2 ay önce haber veriyorlar.
 
Hocam biz 100Mbps 10 upload civarı kullanıyorduk fiyat bir anda değiştiği için 50Mbps pakete düşürmek zorunda kaldık 133 TL civarı geliyordu TurkNet'de 250Mbps civarı bir hız ve 50 upload 125 TL yazıyordu sitesinde altyapı sorgulattığımda ama bilmiyorum tam hatırlamıyorum.

Şimdi TurkNet üzerinden altyapı sorguladığım zaman 68Mbps 8Mbps upload 99,90TL. Hızı 35 yapıp fiyatı düşürme gibi bir şansımız var mıdır?
 
Merhaba arkadaşlar, Sosyal'e geçte olsa yeni katıldım. ISS'lerle ilgili tek deneyimim Superonline ile oldu. Superonline'ın fiyatının fazla olması sebebiyle TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum. Okuduğum bazı yorum, değerlendirmelerde müşteri hizmetlerinin kötü olduğu vs. söyleniyor. Müşteri hizmetlerinin dışında hızı, ping değerleri vb. nasıldır? İyi forumlar dilerim herkese.
Ben türknet'in kötü olduğunu sanardım.
Ama türknet'in kendisi kopma sorunlarını yapmamış meğer.
Başkası yapmış ama söylemem.
(Benim olduğum evdeki bağlantıyı kastediyorum)
 
10 aydır kullanıyorum bir sıkıntı olduğunda Online işlemlerden destek bileti oluşturuyorum 5 dakika içinde dönüyorlar çoğunlukla Türk Telekom kaynaklı oluyor sana ortalama internetin geleceği saati bile söylüyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı