Hocam çok haklısınız ev modemi için Netspeed bir harikadır ama çoğu kişi Telekom dışında bilmez.
Sizi tebrik ediyorum.
Haklısınız bazen 100 Mbps'in üstüne bile çıkıyor sıfır kopma uygun fiyat müşteri hizmetleri ilgili daha ne olsun.
Hocam çok haklısınız ev modemi için Netspeed bir harikadır ama çoğu kişi Telekom dışında bilmez.
Sizi tebrik ediyorum.
Turkcelli asla tavsiye etmiyorum deneyimlerimde çok sıkıntı çektim 20 nin üzerine çıkmıyor hızı(daha anlaşılır olması için hız diye belirtiyorum)Netspeed veya Telekom öneririm hız için Telekom güzeldir hatta bizzat babam alt yapısı için baş eleman olarak çalıştı ancak marka değeri için ayrı bir pahalı ben polis hattı kullanıyorum telekom üzerinden ve aylık 70 tl mobil veri için bu sayede hem hız hem ucuz oluyor ama başkasına 180 gibi bir fiyat yani PARAN VARSA TELEKOM YOKSA NETSPEED (NETSPEED FAVORİMDİR)(!)Turkcell geç kardeş boşver adı sanı belli olmayan sağlayıcıları.
TurkNet kullanırken müşteri hizmetleri ile görüşmem için uzun zaman beklediğimi hatırlarım belki bana öyle geldi ama bu sorunu yaşayan arkadaşlarım var ancak ayrıca belirtiyorum bu bir GENELLEME DEĞİLDİR.TurkNet Netspeed iyi firmalardır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.