TurkNet port açılmasına rağmen Assetto Corsa'da "ERROR, INVALID SERVER" hatası

Yusufefe61

Decapat
Daha fazla  
Selam. Ben TurkNet kullanıyorum ve Assetto Corsa'da sunucu açmak istedim. Araştırmalarımı göre port açmam lazımmış. Açtım ama Assetto Corsa bana söyle bir hata veriyor. Portlarımı açtım, 9600 ve 8081 açtım ama aynı hatayı vermeye devam ediyor. Yardım eder misiniz?

Ekran Adadadalıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben Cloudflare WARP kullanıyorum. Yoksa bende hiçbir sunucuya bağlanamıyorum.

Port açtım diyorsun. Portları kendi yerel adresine yönlendirdiğine emin misin? Onu kontrol et.
Eğer yönlendirme doğruysa modemin statik IP adresini kullandığından emin ol. IP Chicken - What is my IP address? Free public IP lookup. adresindeki IP ile karşılaştır.
Her şey düzgünse bilgisayarının güvenlik duvarı gelen isteği reddediyor olabilir. Firewall bu. Windows'da "Gelişmiş güvenlik özellikli Windows defender güvenlik duvarı" aracından gelen ve giden için yeni kural oluştur. Bağlantı noktası seçeneğini seç ve UDP/TCP olarak gerekli portlara izin ver.

Port açtım diyorsun. Portları kendi yerel adresine yönlendirdiğine emin misin? Onu kontrol et.
Eğer yönlendirme doğruysa modemin statik IP adresini kullandığından emin ol. IP Chicken - What is my IP address? Free public IP lookup. adresindeki IP ile karşılaştır.
Her şey düzgünse bilgisayarının güvenlik duvarı gelen isteği reddediyor olabilir. Firewall bu. Windows'ta "gelişmiş güvenlik özellikli Windows Defender güvenlik duvarı" aracından gelen ve giden için yeni kural oluştur. Bağlantı noktası seçeneğini seç ve UDP/TCP olarak gerekli portlara izin ver.

Hayır hiç yönlendirme yapmadım sadece port açtım.

Port açmak zaten yönlendirme yapmak anlamına geliyor. Modeminin dışarıdan erişilebilir bir odası var. Bu oda 65535 farklı kapıya sahip. Her kapının arkasında 65000 olasılık var.
Port açmak hangi kapının hangi olasılığa gideceğini belirtmek oluyor. 8081 Portunu yerel ağdaki 192.168.1.2 adresine bağlarsın örnek olarak.
Port yapılandırmanın ekran görüntüsünü paylaşabilir misin?

Port yönlendirmesi doğru gibi. Türkçe yazılardan pek bir şey anlayamadım.

Firewall kurallarını da ekle. Bir de bilgisayarının yerel adresi 142 ile bitiyor mu onu da kontrol et. DHCP kaynaklı değişmiş olabilir.

Port yönlendirmesi doğru gibi. Türkçe yazılardan pek bir şey anlayamadım.

Firewall kurallarını da ekle. Bir de bilgisayarının yerel adresi 142 ile bitiyor mu onu da kontrol et. DHCP kaynaklı değişmiş olabilir.

Yazılar oyunla ilgili ismi farklı olsa da sıkıntı olmuyor IP düzeltim oda tamamdır firewall kurallarını nasıl ekleyeceğim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı