TurkNet randevu için arayan numara

• Konuyu başlatan uydu3
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.170

uydu3

Hectopat
Daha fazla  
TurkNet'e geçiş yapmaya çalışıyorum. Bana kurye ekibinin beni arayıp randevu vereceği söylendi. Sonra gelen mailde 0850 3338444 numarasından kuryemiz size ulaşacak dediler. Daha sonra beni 0850 433 51 70 numarasından arayıp randevu verdiler, ayın 6'sında anlaştık. TurkNet'in müşteri hizmetlerine ulaşamadığım için Online işlemlerden yazdım. Bana sadece 0850 288 80 80 numarasından ararız dediler ancak TurkNet'ten gelen SMS'te ayın 6'sı için randevunuz vardır yazıyor. İnternete baktığımda herkes bu numaraya dolandırıcı demiş ama dolandırıcıysa TurkNet'ten nasıl mesaj geldi? Kafam çok karıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet altındaki taşeron firmalar olabilir ama yine de gelen ekipler mevcut fiyatlardan farklı fiyat verirse ve D-Smart lafını duyarsanız telefonu ve kapıyı kapatınız.

TurkNet altındaki taşeron firmalar olabilir ama yine de gelen ekipler mevcut fiyatlardan farklı fiyat verirse ve D-Smart lafını duyarsanız telefonu ve kapıyı kapatınız.
TürkNet'ten mesaj geldiğine göre dolandırıcı değildir diye düşünüyordum. İnternetteki yorumlar kafamı karıştırdı. Dediğiniz gibi gelince tekrar fiyata vs. bakacağım.

Hocam size hangi güne randevu verdiler? TurkNet'in kendisinden mesaj geldi mi?

TurkNet'ten mesaj gelmedi. Yarın saat 16.00'dan sonraya randevu aldım. Numarayı internette arattığımda bir TurkNet olduğunu söyleyen pek çok yorumla karşılaştım. Bir kişi numarayla arandıktan sonra TurkNet'ten randevu mesajı geldiğini söyledi.

TurkNet ilk olarak dijital onay diğer sağlayıcınızdan ötürü kabul olmamıştır kurye ile evrakları gönderiniz tarzı bir muhabbet için aradı.

TurkNet'ten mesaj gelmedi. Yarın saat 16.00'dan sonraya randevu aldım. Numarayı internette arattığımda bir TurkNet olduğunu söyleyen pek çok yorumla karşılaştım. Bir kişi numarayla arandıktan sonra TurkNet'ten randevu mesajı geldiğini söyledi.

TurkNet ilk olarak dijital onay diğer sağlayıcınızdan ötürü kabul olmamıştır kurye ile evrakları gönderiniz tarzı bir muhabbet için aradı.
Hocam TürkNet'e ben online destekten yazmıştım. Bana böyle bir mesaj gönderdiler. Dolandırıcı olma ihtimali var mıdır yinede.

Dosya Ekleri

• IMG_20240102_205911.jpg
    IMG_20240102_205911.jpg
    128,5 KB · Görüntüleme: 59
Hocam TurkNet'e ben Online destekten yazmıştım. Bana böyle bir mesaj gönderdiler. Dolandırıcı olma ihtimali var mıdır yine de.

Sizi arayan numara aradı bizi. Ben dolandırıcı olduğunu düşünmüyorum sonuçta o numarayla konuşup randevu aldıktan sonra TurkNet'ten size mesaj gelmiş.

Bende e-Devlet onayında sorun çıktı diğer ISS'ten kaynaklı. e-Devlet'ten denediniz mi belki sizde sorun çıkmaz kuryeyle uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Sizi arayan numara aradı bizi. Ben dolandırıcı olduğunu düşünmüyorum sonuçta o numarayla konuşup randevu aldıktan sonra TurkNet'ten size mesaj gelmiş.

Bende e-Devlet onayında sorun çıktı diğer ISS'ten kaynaklı. e-Devlet'ten denediniz mi belki sizde sorun çıkmaz kuryeyle uğraşmak zorunda kalmazsınız.
Hocam ben ilk aradığım zaman sordum. Sağlayıcınız e-Devlet'ten kabul etmiyor dediler. Bende dolandırıcı olduğunu düşünmüyordum, internette herkes dolandırıcı demiş o yüzden şüphelendim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı