TurkNet Technopat Sosyal'de hesap açsın!

Özel mesajı firmalara açıyoruz. Mesela itopya.com talep etti ve hesabına özel mesaj yetkisi verdik.
Bunu öğrendiğime sevindim. Peki neden kullanıcılara açık değil?

Üstte çokça neden açıkladım, eğer böyle bir şey olacaksa olmalı artık.
Açıkça ve netçe söylemek isterim, şahsen forumlarda elimden geldiğince yazım kurallarına uymaya çalışırım. Ama karşımdaki kişinin yazısı okunduğu sürece yazım kurallarına uyup uymadığı beni çok alakadar etmez.

Yazım kurallarına çok dikkat edip hiçbir şey yazamayanı da gördüm, yazım kurallarına çok dikkat etmeyip çok iyi şeyler yazanı da gördüm.

Ortalama 2016'dan beri DH üyesiyim, özel mesajla kimleri rahatsız etmedim, kimlerle bilgilerimi paylaştım, bilgi aldım bilmiyorum. Ayrıca artacak yük derken, moderatörler mesajlarımızı mı okuyacak? O zaman ne anlamı kaldı? Kişisel verilerin korunması 0.

Gruplaşmak, özelden küfür etmek o kadar kolay değil. Kelime listesi yapılıp küfürlü kelimeler engellenebilir. Ki, karşıdaki kişi TCK'nın gerekli maddesini kullandırıp hakaretten küfür eden kişiye ciddi yaptırım uygulatabilir.

@Pirateinthesky
Özel mesaj sisteminin kapalı olmasının sebeplerinden biri de sisteminin kötü ve amacı dışında kullanılmasıdır. Özelden teknik destek isteyenler ve spam yapan kişiler de oluyor.

Türkiye'nin en büyük forumu olması dışında pek bir fark yok gibi mi duruyor Donanım Haber'in?

O zaman adımı Corsair Türkiye yaparım.
Ama en azından bilgim var Corsair ile.

Aman hocam Millenicom'lular var burada yapmasın vallaha kavga çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…