hocam başka modem denedim oldu ancak 32 mbps diyordu altyapının desteklediği max. resimde görüldüğü gibi ping değeri de uçuk ? nedeni nedir senceKullandığınız modemi Turknet'ten mi aldınız? Eğer VDSL internet kullanıyorsanız ve modeminiz VDSL desteklemiyorsa internete erişemezsiniz. Bir de modem kurulumunu yaptınız mı?
Tp-link TD864W VDSL desteklemiyor. Siz 18mbit hız alabildiğinize göre ADSL değil VDSL hizmet alıyorsunuz. ADSL bildiğim kadarıyla 16Mbit'ten fazlasını vermiyor. Diğer modemde 35Mbit alamamanızın nedeni farklı bir şey olabilir ama bahsettiğiniz modemin çalışmaması normal.modem kurulumu yaptım modem markası ttnet tp-link TD864W turknet'ten almadım
hocam başka modem denedim oldu ancak 32 mbps diyordu altyapının desteklediği max. resimde görüldüğü gibi ping değeri de uçuk ? nedeni nedir sence
LOL'DE 40 ms sabitTurknet akşam saatlerinde yavaşlama gösterebiliyor, ama siz testte karşı sunucuyu değiştirip tekrar deneyebilirsiniz size en yakın noktayı seçip.
Bir de modem arayüzünden bakabileceğiniz hat değerleri de önemli tabi. Onları da atabilirseniz resim olarak, yorumlayalım.
modemi değiştim hocam internete hiç girmiyordu o bu vdsl destekliyor |Tp-link TD864W VDSL desteklemiyor. Siz 18mbit hız alabildiğinize göre ADSL değil VDSL hizmet alıyorsunuz. ADSL bildiğim kadarıyla 16Mbit'ten fazlasını vermiyor. Diğer modemde 35Mbit alamamanızın nedeni farklı bir şey olabilir ama bahsettiğiniz modemin çalışmaması normal.
yani çözemem dimi mu sorunu? teşekkürler yardımın içinHat zayıflaması değeri 22.3, biraz fazla bir değer o sebepten alabileceğiniz maksimum hız 21 Mbps gözüküyor.
Bu zayıflama değerine etki eden bazı şeyler var. Eviniz saha dolabına uzak olabilir, saha dolabından apartmanınıza gelen kablolarda sıkıntı olabilir, apartmanınızdaki telefon kutusundan dairenize gelen kablolarda sıkıntı olabilir.
yani çözemem dimi mu sorunu? teşekkürler yardımın için
hocam eve gelen kabloyu daha 2 gün önce aldımYapılacak tek şey eve gelen kabloyu değiştirmek olur, eğer tek sebep oysa tabi ki.
download artmasa sadece pingi düşüremem değil mi bu da onunla alakalı ?hocam eve gelen kabloyu daha 2 gün önce aldım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.