TurkNet Upload Hızım düştü

Merhaba, eskiden aşağıdaki gibi hat değerlerim vardı.
88063 kbps Down15276 kbps Up

Fakat yakın zamanda hem upload hem de download değerim düştü. Müşteri temsilcisiyle görüştüğümde download hızımı eski haline getirdiler fakat bu sefer upload hızım yine eskisine göre düşük kaldı. En son teknik ekibin beni telefonla aramasında ısrarcı oldum bu sefer de verebildiğimiz maksimum upload 8Mbit denilerek upload hızım daha da düşürdüler ve 8192 Kbps olarak sabitlendi.

Yukarıda yazmış olduğum eski değerlerimin tekrar tanımlanmasını istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, eskiden aşağıdaki gibi hat değerlerim vardı.
88063 kbps Down15276 kbps Up

Fakat yakın zamanda hem upload hem de download değerim düştü. Müşteri temsilcisiyle görüştüğümde download hızımı eski haline getirdiler fakat bu sefer upload hızım yine eskisine göre düşük kaldı. En son teknik ekibin beni telefonla aramasında ısrarcı oldum bu sefer de verebildiğimiz maksimum upload 8Mbit denilerek upload hızım daha da düşürdüler ve 8192 Kbps olarak sabitlendi.

Yukarıda yazmış olduğum eski değerlerimin tekrar tanımlanmasını istiyorum.
Merhaba, upload konusunda yerleşik operatör tarafından bazı bölgelerde pilot çalışma olarak upload hızları yükseltilmiştir. Tekrar eski haline getirildiği için maalesef müdahalede bulunamıyoruz. Ancak download hızınızda sorun varsa bu durumu www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletebilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı