Ping aslında bulunduğunuz bölgeye bağlı ankarada fiber kullanan birinin, istanbulda vdsl kullanan birinden düşük olması imkansız, resimde belirttiğim gibi istanbul esenlerde oturuyorum. İstanbulda bazı fiber kullanıcılarının alamadığı pingi alıyorum.

Not:Türknet VDSL(Yapa)

Dosya Ekleri

• Untitled.png
    301 KB · Görüntüleme: 147

Yalnız yanlış bilgi veriyor alıntıdaki yer bende mesela 13 ms yazıyor İstanbul bir giriyom İstanbul serverına hop 28 ms eskden 13 ms 16 ms alırdım güncelleme sonrası arttı.

Yalnız yanlış bilgi veriyor alıntıdaki yer bende mesela 13 ms yazıyor İstanbul bir giriyom İstanbul serverına hop 28 ms eskden 13 ms 16 ms alırdım güncelleme sonrası arttı.
Oyunda iken, tabloda yazanın aynısını göstermez, 3'se 10-11 yazar, 38'se 45-50 arası yazar
Tabloda yazan doğru(Resimde Belirttim)

Dosya Ekleri

• 10674460894.png
    49,5 KB · Görüntüleme: 146
@Talha murat İstanbul'a orada bende 5-6 yazıyor bazen 7 yazıyor. Güncellemeden önce 9-12 arası alıyordum. Frankfurt'a 39 yazıyor oyun içi 48-49 gidiyor şu an. Önceden 42-45 arasıydı.

Oyundan kaynaklı o zaman ben Kablonet'i bayağı bir uğraştım adamlar normal diyordu harbi öylemiş ama ticket oluşturdum valoya normal internet sağlayıcınız ile alakalı dediler.

Şehir içi 7ms normal diğer evde adsl 27 ms çıkıyor ama csgo pingim 60 70

Sizle alakalı olabilir ben istanbul'da oturan arkadaşlarımla neredeyse eşit ping alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…