TurkNet VAE fiber FTTH deneyimim

Benim testimde özgürpaket 35mbps çıkıyor. 10lira farklada 75mbps. Turknet fiberi getiriyor mu başvuru yaparsanız?
Türknet gigafiber adı altında kendi fiberini çekiyor ancak sadece izmir ve istabulda başvuruya açık ve oturduğunuz apartmanın yöneticisi olmanız veya yönetici ile konuşup başvurmanız gerekiyor. Onun dışında Türk Telekoma toplu dilekçe verirseniz apartmanca talebiniz değerlendirilip fiber çekiliyor.

@Patrixcs Hocam, bulunduğum bölgeye türk telekom fiber kablo çekti, ama henüz kutu konulmadı binaya, sizce fiberde şu anki değerlerden düşük bir ping değeri almam mümkün müdür?

@hakyemehellyeah Türknet gigafiber adı altında kendi fiberini çekiyor ancak sadece izmir ve istabulda başvuruya açık ve oturduğunuz apartmanın yöneticisi olmanız veya yönetici ile konuşup başvurmanız gerekiyor. Onun dışında Türk Telekoma toplu dilekçe verirseniz apartmanca talebiniz değerlendirilip fiber çekiliyor.

Kurulum ekipleri ev içerisine fiber hattı çektiler mi? Benim dairenin doğalgaz saatine füber kabloyu sarıp bıraktılar bu kabloyu tv kablosunun olduğu borudan duvar içinden geçirmek istiyorum kurulum ekibi yapar mı yoksa elektrikçiyi mi çağırmalıyım

Kurulum ekipleri ev içerisine fiber hattı çektiler mi? Benim dairenin doğalgaz saatine füber kabloyu sarıp bıraktılar bu kabloyu tv kablosunun olduğu borudan duvar içinden geçirmek istiyorum kurulum ekibi yapar mı yoksa elektrikçiyi mi çağırmalıyım
Fİber optik ekibi daireme kadar kutudan fiber optik çekti. Apartmanda kablo kanalımız var oradan rahatlıkla geçirdiler. Evimde kablo deliği biraz fazla dardı kablotv kablomu kılavuz olarak kullanıp fiberi çektiler ve geçirmeyi başardılar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı