Ülkenin geneline kıyasla değerler güzel. Zaten ulus gibi trenle trafik taşıyan noktada Valve için 51MS çok iyi değer. Hele yoğunluğun olduğu bu dönemde cidden iyi.
2 Hafta ulus üzerinden trafiğimi taşıdı TT
Ülkenin geneline kıyasla değerler güzel. Zaten ulus gibi trenle trafik taşıyan noktada Valve için 51MS çok iyi değer. Hele yoğunluğun olduğu bu dönemde cidden iyi.
Ping aslında bulunduğunuz bölgeye bağlı Ankara'da fiber kullanan birinin, İstanbul'da VDSL kullanan birinden düşük olması imkansız, resimde belirttiğim gibi İstanbul esenlerde oturuyorum. İstanbul'da bazı fiber kullanıcılarının alamadığı pingi alıyorum.
Not: TurkNet VDSL(Yapa)
Oyunda iken, tabloda yazanın aynısını göstermez, 3'se 10-11 yazar, 38'se 45-50 arası yazarYalnız yanlış bilgi veriyor alıntıdaki yer bende mesela 13 ms yazıyor İstanbul bir giriyom İstanbul serverına hop 28 ms eskden 13 ms 16 ms alırdım güncelleme sonrası arttı.
@Talha murat İstanbul'a orada bende 5-6 yazıyor bazen 7 yazıyor. Güncellemeden önce 9-12 arası alıyordum. Frankfurt'a 39 yazıyor oyun içi 48-49 gidiyor şu an. Önceden 42-45 arasıydı.
+10? Şaka olmalı zaten siz teste 7 ms alıyorsunuz ve FTTH yapıda bile en az 3 ms ortalama 4-5 ms sen almışsın 7-8 çok iyi değer yanlış bilgi öğrenmişsiniz kayıt oluşturunca eğer sorun giderilmediğinde şikayet kaydında üst birimlere taşınıyor ve kesin sorun çözülüyor.
Şehir içi 7ms normal diğer evde adsl 27 ms çıkıyor ama csgo pingim 60 70+10? Şaka olmalı zaten siz teste 7 ms alıyorsunuz ve FTTH yapıda bile en az 3 ms ortalama 4-5 ms sen almışsın 7-8 çok iyi değer yanlış bilgi öğrenmişsiniz kayıt oluşturunca eğer sorun giderilmediğinde şikayet kaydında üst birimlere taşınıyor ve kesin sorun çözülüyor.
Bu upload hızını nasıl elde ettiniz?Oyunda iken, tabloda yazanın aynısını göstermez, 3'se 10-11 yazar, 38'se 45-50 arası yazar
Tabloda yazan doğru(Resimde Belirttim)
Sizle alakalı olabilir ben istanbul'da oturan arkadaşlarımla neredeyse eşit ping alıyorum.Ping aslında bulunduğunuz bölgeye bağlı ankarada fiber kullanan birinin, istanbulda vdsl kullanan birinden düşük olması imkansız, resimde belirttiğim gibi istanbul esenlerde oturuyorum. İstanbulda bazı fiber kullanıcılarının alamadığı pingi alıyorum.
Not:Türknet VDSL(Yapa)
fiber mi kullanıyorsunuz hocam@Talha murat İstanbul'a orada bende 5-6 yazıyor bazen 7 yazıyor. Güncellemeden önce 9-12 arası alıyordum. Frankfurt'a 39 yazıyor oyun içi 48-49 gidiyor şu an. Önceden 42-45 arasıydı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.