TurkNet VDSL Hat Değerleri

Jude2World

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, TurkNet VDSL kullanmaktayım ve hızımı 35 Mbps'den 50 Mbps'e çıkarttığımdan beri gün içerisinde kopmalar yaşıyorum. 35 Mbps iken de kopmalar daha azdı. Hat değerlerim aşağıdaki gibi, yorumlayabilir misiniz?

hat değerleri.png

Modem ısınıyor mu ? Hız arttıkça modeme binen yük sebebiyle ısınma olurmu bilmiyorum ama bir ihtimal.

Hat zayıflaman fazla ve 50 Mbps tamamı gelmiyor o yüzden. En iyi ankastreden kısa bir CAT 6 ile hat değerlerine bak artış gözlemlersen hızında sinyal zayıflmasındada düşme görürsen eve gelen kabloyu değiştir.

Hat zayıflaman fazla ve 50 Mbps tamamı gelmiyor o yüzden. En iyi ankastreden kısa bir CAT 6 ile hat değerlerine bak artış gözlemlersen hızında sinyal zayıflmasındada düşme görürsen eve gelen kabloyu değiştir.
Bu işlerde açıkçası pek bilgim yok ve konuya da çok hakim değilim. Müstakil bir evde oturuyorum ve evin karşısındaki bir direkten siyah bir kablo geliyor evime başka herhangi bir kablo yok zaten. O kablonun baya eski olduğunu düşünüyorum. Sabah fotoğrafını koyabilirim. Bilgim olmadığından "En iyi ankastreden" kısmını anlayamadım kusuruma bakmayın. Biraz daha cahile anlatır gibi anlatırsanız anlayabilirim sanırım 😂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı