TurkNet VDSL Hat değerleri nasıl?

Evet geçenlerde ekipten biri gelip baktı. Zaten tekrar bu sorunla karşılaşırsam 50 MB'a sabitlememi öneren oydu. Fakat 2 gündür herhangi bir sorun yoktu. Hiç kesinti olmadan kullandım ama nedense tamamen kesintisiz bir hizmet alamıyorum.

Olay birçok sebebe bağlı benim SNR 13 tür genellikle ama bayram tatilinde civardakiler tatile gitmiş olacak ki tatil boyunca o değer 22 oldu, bugün tatilden dönenler var ki tekrar tekrar 11-13 arasında asansör yapıyor :) bir de ekipler bana da geldiğinde bir şey yok dedi ama onlar gittikten sonra ben baktığımda benim kabloma ek olduğunu gördüm. Şimdilik o ek kısma dokunmadım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı