TurkNet VDSL nasıldır?

Türk Telekom'dan geçiş yaptım Türk Telekom'da 16 Mbps internete 120 TL ödüyordum. TurkNet'te 75 Mbps internete 140 TL sabit fiyat ödüyorum. Benim bilgisayarımda kablolu bağlantıda 73/8 veriyor. 1 hafta içerisinde işlemlemlerim tamamlandı ve geçişimi yaptım.

16 gün yeterli bir süre mi?
İnternet bağlanması için hiç bu kadar beklemedim :D umarım sizde beklemezsiniz benim kastım olurda bir sorunla karşılaşırsanız müşteri temsilcisinin olmadığı, online olarak yazmanız gerektiğini anlatmaktı.
Ben de Vodafone Net'ten geçiş yapmıştım, uzun süredir kullanıyorum ve çok şükür bu zamana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Arada gecenin bir vaktinde anlık kopmalar oluyor ama bu gördüğüm kadarıyla bütün servislerde var. Oyun için soruyorsan Valorant oynadığım zamanlarda en düşük ping genelde bende oluyordu, onu söyleyebilirim. Kısacası memnunum, çevreme de öneriyorum. Size de hayırlı olsun.
Bende hiç sorun yaşamadım özellikle pingle alakalı, kopma vb. durumlarda olmadı.
İçime su serptiniz hocam.
Ama bu sanırsam lokasyonla alakalı çünkü başka arkadaşlar yaşamızlar bakın

Merhaba bu akşam TurkNet özgür iletişim 75 Mbps VDSL başvurusu yaptim. Sizce iyi mi? Online rekabetçi oyunlar için TurkNet iş görür mü?

Atlantis netten geçiş yaptım 15Mbps 100 lira veriyordum, TurkNet buraya altyapı çekti 100Mbps kullanıyorum şu anda Steam'de indirme hızı 14mb/s görüyor, bilgisayara Ethernet ile bağlandığım için adam şey demişti sizin internetiniz 100Mbps ama sen Ethernet ile bağlandığın icin 110 - 120 bile görürsün dedi ve dediğide oldu merak edersen diye aşağı ek bırakıyorum.

Not: Atlantis nette internetimi yükseltmek istediğim zaman 25Mbps verebileceklerini bunun da 139.90TL olduğunu söylemişlerdi. Şu anda 100Mbps TurkNet için 169.90TL ödüyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    25,2 KB · Görüntüleme: 49
TurkNet VDSL ailem kullanıyor 6 senedir bir sıkıntı yok önemli olan ev iç tesisat kabloların iyi olmalı CAT6 veya CAT5 olmalı ki iyi verim alabilesin biz direk ankastreden CAT 6 kablo çekmiştik modeme 3. kata.

1668178701940.png

Bulunduğum bölgede ADSL kullanıyorlar. VDSL sadece benim binamda var. Doğalgazın bile yeni geldiğini hesaba katarsak TurkNet gerçekten harika. Ping de sabit hiç dalgalanma yapmıyor. Zaten önceki interneti değiştirmemin sebebi pingdeki dalgalanmaydı. Çok memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı