TurkNet VDSL tarifedeki upload hızı ve ulaşılabilir hız

weakton

Femtopat
Daha fazla  
Şu an Türk Telekom'un 24Mbps'lik tarifesini kullanıyorum ve yaklaşık 5.80 upload alıyorum, 20 gün sonra internetin taahhüdü bitecek, taahhüt bittikten sonra da TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum.
TurkNet'in sitesinden alt yapımı sorguladığımda, 75'lik paketi öneriyor ve 69 Mbps hız alacağımı +4/-4 olarak da upload hızının 8'e kadar olacağını söylüyor.
Modemin arayüzüne girdiğimde ise hattıma gelen hızın ulaşılabilirliği download olarak 75, upload olarak ise 30 gösteriyor.

1645049972877.png

TurkNet'e geçtiğimde bu değerleri alabilecek miyim yoksa tarifede belirtilen değerleri mi alacağım, bilgilendirirseniz çok güzel olur.

@500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an Türk Telekom'un 24Mbps'lik tarifesini kullanıyorum ve yaklaşık 5.80 upload alıyorum, 20 gün sonra internetin taahhüdü bitecek, taahhüt bittikten sonra da TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum.
TurkNet'in sitesinden alt yapımı sorguladığımda, 75'lik paketi öneriyor ve 69 Mbps hız alacağımı +4/-4 olarak da upload hızının 8'e kadar olacağını söylüyor.
Modemin arayüzüne girdiğimde ise hattıma gelen hızın ulaşılabilirliği download olarak 75, upload olarak ise 30 gösteriyor.

Eki Görüntüle 1307299

TurkNet'e geçtiğimde bu değerleri alabilecek miyim yoksa tarifede belirtilen değerleri mi alacağım, bilgilendirirseniz çok güzel olur.

@500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku
Merhabalar, belirttiğiniz gibi -+ 4 mbps farklılık gösterebilir. Belirtilen hızları alabilirsiniz.

Altyapın bakır kabloysa geçme sakın kopmalardan kullanamazsın.

Ek paketle upload arttırabilir miyim 30'a kadar?

Hayır. Türk Telekom altyapısı ile en fazla 8 Mbps upload alabilirsiniz.
Daha fazla upload için kendi altyapısına sahip bir ISP kullanmanız gerek.

TurkNet kendi altyapısından simetrik 1000 Mbps verebiliyor ama evinizde altyapısı yok.

Türksat Kablonet kendi altyapısından 20 Mbps upload verebiliyor. Altyapısı varsa upload hızı daha fazla olan paketleri almanız gerek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı