TurkNet vs D-Smart

Daha fazla  
Arkadaşlar selam. 1 yıldır TurkNet internet sağlayıcısını kullanıyorum, taahhütsüz deniyordu. Annemi aramışlar ve fiyatın 88 TL'den 120 TL'ye yükseleceğini söylemişler.
Sonrasında TTNET, D-Smart daha hızlı ve daha ucuz demiş telefondaki kişi. Yani D-Smart %70 daha hızlı ve 90 TL demiş. Ortaklar sanırım üçü de lakin TurkNet zaten altyapının desteklediği tüm hızı vermiyor mu? D-Smart nasıl ondan hızlı olabilir, nasıl bir kandırmacadır bu? Kablolar aynı, ADSL olarak devam ediyor.
Görüşlerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar selam. 1 yıldır TurkNet internet sağlayıcısını kullanıyorum, taahhütsüz deniyordu. Annemi aramışlar ve fiyatın 88 TL'den 120 TL'ye yükseleceğini söylemişler.
Sonrasında TTNET, D-Smart daha hızlı ve daha ucuz demiş telefondaki kişi. Yani D-Smart %70 daha hızlı ve 90 TL demiş. Ortaklar sanırım üçü de lakin TurkNet zaten altyapının desteklediği tüm hızı vermiyor mu? D-Smart nasıl ondan hızlı olabilir, nasıl bir kandırmacadır bu? Kablolar aynı, ADSL olarak devam ediyor.

Bence ikisinede bakma onların yerine Superonline ben kullanıyorum 100Mbps vaad ediyor 102 Mbps veriyor sonra millencom var ama D Smart tavsiye etmem.

Neden bir TurkNet çalışanı böyle bir şey desin ki? Ben de TurkNet kullanıyorum 120 TL'ye çıkacak haberiniz olsun diye aramadılar. Arayanın TurkNet olduğundan emin misiniz?
Değiliz. 08502751762 | DİKKAT: raporlar: 10 | telGuarder Türkiye
Hocam buradaki kişi dolandırıcı diyor. Nasıl dolandırabilir ki? Telefonla konuşma gerçekleşti sadece.
İnternetinizi yenilemek için 1E basın falan deyip dolandırıyorlarmış da. 1E basınca ne oluyor ki?

TurkNet çalışanı falan değildir hocam o dolandırıcı büyük ihtimal.

Vermiş olduğun numaraya ait birkaç yorum.

Dosya Ekleri

• Alını.png
    Alını.png
    32,2 KB · Görüntüleme: 62
Şu anda bir şey yapmamız gerekiyor mu? Neyimizi dolandırmış oldu şu anda, onu anlamadım?
Telefondan 1'e basarak başka bir internet mi kabul etmiş olduk biz şimdi?
Bilen birisi yok mu?
Ne olacağı hakkında hiç bir fikrim yok ancak, başka bir sitede aynı duruma düşen bir kişi daha olmuş.

Dosya Ekleri

• 123.png
    123.png
    39,5 KB · Görüntüleme: 63
İptal olarak 500 TL ödeyenler olmuş. Umarım olmaz.
Çözüldü olarak işaretlenirse sevinirim. TurkNet'i aradığımda taahhüt değişikliliği ile ilgili aramadıklarını söylediler ( taahhütümüz bile yok ) ve dilerseniz D-Smart'la konuşun dediler. Bende bunun üzerine D Smart'ı aradım böyle böyle dedim işte onlarda bizi tam arayan numaranın dakikasında üyeliğimizin başladığını söylediler. Yani 1 tuşuna basmamız sonucu. Arayan numaranın herhangi bir D-Smart merkez numarası olmadığını söylediler. Neyse üyelik aradıklarında, gelmeyin deyince iptal oluyormuş sanırım iptal edeceğiz, yani bu dolandırıcılıkta kaçıncı seviye anlamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı