TurkNet vs D-Smart

İptal olarak 500 TL ödeyenler olmuş. Umarım olmaz.
Çözüldü olarak işaretlenirse sevinirim. TurkNet'i aradığımda taahhüt değişikliliği ile ilgili aramadıklarını söylediler ( taahhütümüz bile yok ) ve dilerseniz D-Smart'la konuşun dediler. Bende bunun üzerine D Smart'ı aradım böyle böyle dedim işte onlarda bizi tam arayan numaranın dakikasında üyeliğimizin başladığını söylediler. Yani 1 tuşuna basmamız sonucu. Arayan numaranın herhangi bir D-Smart merkez numarası olmadığını söylediler. Neyse üyelik aradıklarında, gelmeyin deyince iptal oluyormuş sanırım iptal edeceğiz, yani bu dolandırıcılıkta kaçıncı seviye anlamıyorum.
Aynısı dün benim de başıma geldi. Bana da eve gelip kurulum yapmadıkları sürece sorun yok dediler ? Siz de durum nedir hocam ? Arada birkaç ay geçmiş bir sıkıntı yaşadınız mı ?
 
Çok uzun süre D-Smart kullanmış biri olarak söylüyorum (5-6 sene) uzak dur. Gerçekten berbat bir firma özellikle fiyatları. Fiyat neyse ama ödediğim paranın karşılığında alamıyorum D-Smart kullanıp ona vaat edilen internetin tamamını alan daha kimse göremedim ben.
 
Arkadaşlar selam. 1 yıldır TurkNet internet sağlayıcısını kullanıyorum, taahhütsüz deniyordu. Annemi aramışlar ve fiyatın 88 TL'den 120 TL'ye yükseleceğini söylemişler.
Sonrasında TTNET, D-Smart daha hızlı ve daha ucuz demiş telefondaki kişi. Yani D-Smart %70 daha hızlı ve 90 TL demiş. Ortaklar sanırım üçü de lakin TurkNet zaten altyapının desteklediği tüm hızı vermiyor mu? D-Smart nasıl ondan hızlı olabilir, nasıl bir kandırmacadır bu? Kablolar aynı, ADSL olarak devam ediyor.
Görüşlerinizi bekliyorum.

Dostum bu tür telefon aramalarına cevap vermeyin bir çoğu dolandırıcı olabiliyor.
 
Beni de bugün aradılar sözde kuruluma geleceklerdi ağzıma geleni söyledim tamam iptal ediyoruz dediler. Sonra D-Smart'ın kendi müşteri temsilcisini aradım başvurunuzu iptal etmişler sıkıntı yok dedi. Ucuz atlattım diyebilirim yani.

Hocam aradıkları gün D-Smart'ı arayıp iptal ettirdim ben kolay bir şekilde.
 

Geri
Yukarı